leucocite cantitativ in sumar urina rog mult ajutor
Buna ziua,
Sunt insarcinata in 38 de saptamani si acum am primit rez analizelor facute ieri si la sumarul de urina lecocitele cantitativ sunt 500 leu/ul normal trebuia sa fie 10, si la cele de sange Fibrinogen = 438.9 mg/dl normal 180-350
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns trebuie sa imi fac griji sa ma duc la spital ?
Sunt insarcinata in 38 de saptamani si acum am primit rez analizelor facute ieri si la sumarul de urina lecocitele cantitativ sunt 500 leu/ul normal trebuia sa fie 10, si la cele de sange Fibrinogen = 438.9 mg/dl normal 180-350
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns trebuie sa imi fac griji sa ma duc la spital ?
1 comentarii
Buna ziua,
Rezultatul la analizele primite de la dumneavoastra, dupa cum ne putem da seama, au fost facute la recomandarea unui medic, de aceea va recomandam sa va prezentati la medicului dumneavostra pentru a va interpreta rezultatul in contextul clinic recomandat.
O zi frumoasa!
Rezultatul la analizele primite de la dumneavoastra, dupa cum ne putem da seama, au fost facute la recomandarea unui medic, de aceea va recomandam sa va prezentati la medicului dumneavostra pentru a va interpreta rezultatul in contextul clinic recomandat.
O zi frumoasa!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Explicatii analiza urina
- 4Nitritii si leucocite la ex.de urina
- 8rog interpretare analize urina
- 2analiza sumara de urina
- 2Analize urina fetita de 2 ani si 8 luni
- 7interpretare analizelor - Hemoleucograma
- 3rezultate la urina-biochimie
- 3Examen urina- interpretare
- 3Leucocite marite!
- 3intr-o analiza simpla de sange se vede o hemoleucograma un nr mare de leucocite?
- 0Analize Urina
- 1acid scorbic in urina
- 1Rezultate analize sange si urina
- 6Prezenta mucus in sediment urinar
- 1rezultate sange - interpretare gresita?
- 0Interpretare sumar urina copil 10 ani
- 0Leucocite scazute si Helicobacter Pylori
- 0Examen urina
- 1Leucocite
- 0Leucocite și limfocite crescute ușor
Mai multe informații despre: Leucocitele analize urina
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: