Leucocite crescute
Buna seara!Mi-am facut recent analizele la sange si mi-au iesit leucocitele=10, 55(10^3/uL) si limfocitele=4, 70(10^3/uL).Mentionez ca si in analizele din trecut, tot aceleasi valori mi-au iesit crescute.Ma gandesc ca probabil este o infectie in corp, dar nu-mi dau seama ce-ar putea fi.Uneori, mi se mai intampla sa am episoade de subfebrilitate(maxim 37, 5C), temperatura mea obisnuita fiind 36, 4C, iar ele apar la intervale neregulate de timp si nu dureaza niciodata mai mult de cateva ore.Nu mi se intampla des sa am aceste episoade de subfebrilitate, doar ca nu inteleg substratul lor pentru ca nu-mi apar cand sunt racit sau legate de vreo patologie. As vrea sa stiu si eu cam ce tip de infectie as putea avea.
Va multumesc anticipat!
Va multumesc anticipat!
1 comentarii
Numarul de leucocite creste nespecific in orice infectie, deci nu putem concluziona unde e infectia si cu ce germen bazat doar pe numarul de leucocite. Daca ar fi limfocitele crescute semnificativ, as pleda pentru o infectie virala dar nu sunt atit de semnificativ crescute, cum nici numarul total de leucocite nu e mult crescut.
Trebuie luat gospodareste toate sediile uzuale de infectii si cautat: stomatologic, ORL(ma ales sinusuri ale fetei), pulmonar, digestiv, urinar si undeva ar trebui sa isi arate coltii infectia daca aceasta exista. Subfebrilitate apare si in alte afectiuni non -infectioase, iar numarul de leucocite nu e semnificativ marit...asa ca nu stim nimic doar pe baza la ce ati postat.
Trebuie luat gospodareste toate sediile uzuale de infectii si cautat: stomatologic, ORL(ma ales sinusuri ale fetei), pulmonar, digestiv, urinar si undeva ar trebui sa isi arate coltii infectia daca aceasta exista. Subfebrilitate apare si in alte afectiuni non -infectioase, iar numarul de leucocite nu e semnificativ marit...asa ca nu stim nimic doar pe baza la ce ati postat.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1leucocite, monocite, limfocite
- 9leucocite in urina, urocultura negativa - lamuriri
- 2analizele sunt in limita normala?
- 8rog interpretare analize urina
- 3Mama, in varsta de 60 ani are urmatoarele analize peste valorile normale
- 5Analize - Leucocite etc sunt foarte ingrijorata!
- 3probleme la rinichi... analize urina
- 4leucocite in urina fetita de 6 ani
- 4interpretare analize: leucocite, monocite, glucoza, calciu
- 4ce tratament naturist as putea lua pentru cresterea leucocitelor?
- 1leucocite cantitativ in sumar urina rog mult ajutor
- 11analize sange si simptome
- 0leucocite frecvente in urina la copil de 8 ani
- 0Explicatie leucocite
- 0Leucocite
- 0Analiza Leucocitară nu se încadrează în valori normale
- 1Leucocite
- 1Numar leucocite marit
- 0Prezenta Leucocite analiza de urina in sarcina, nu as vrea sa iau antibiotic.
Mai multe informații despre: Leucocitele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: