posibila infectie?
Valorile analizelor sunt:
Leucocite 14, 7
Eritrocite 6, 5
Hemoglobina 177
Hematocrit 0, 517
Neutrofile v. rel. 0, 77 v.abs. 11, 3
Monocite v.rel 0, 06 v.abs 0, 88
Limfocite v.rel 0, 17 v.abs 2, 5
Eozinofile v. abs 0, 0
Acestea sunt valorile care ies din plaja valorilor normale. Credeti ca ele ar putea fi explicatia unor simptome pe care le am de cativa ani : coloratie rosie excesiva a palmelor, a fetei si extremitati foarte fierbinti (palme si zona fetei, in special fruntea) in situatia in care temperatura masurata sublingual nu depaseste 37 grade. Ar putea ele reflecta o infectie in sange? Astept cu interes parerile dvs
Multumesc
Leucocite 14, 7
Eritrocite 6, 5
Hemoglobina 177
Hematocrit 0, 517
Neutrofile v. rel. 0, 77 v.abs. 11, 3
Monocite v.rel 0, 06 v.abs 0, 88
Limfocite v.rel 0, 17 v.abs 2, 5
Eozinofile v. abs 0, 0
Acestea sunt valorile care ies din plaja valorilor normale. Credeti ca ele ar putea fi explicatia unor simptome pe care le am de cativa ani : coloratie rosie excesiva a palmelor, a fetei si extremitati foarte fierbinti (palme si zona fetei, in special fruntea) in situatia in care temperatura masurata sublingual nu depaseste 37 grade. Ar putea ele reflecta o infectie in sange? Astept cu interes parerile dvs
Multumesc
2 comentarii
Nu are nici o noima ce ai scris tu. Ce unitati de masura foloseste acel laborator? Hematocritul se exprima procentual, hemoglobina are valori de pana pe la.16-17mg/dl(rar). N-am vazut in viata mea asemenea date. Poate nu stii sa citesti buletinul de analize.
Eritrocitele, hematocritul si hemoglobina dumneavoastra sunt cam mari (poliglobulie) si explica roseata tegumentelor. Valoarea leucocitelor si formula leucocitara (cu predominenta neutrofilelor) e semn de infectie bacteriana (alaturi de o valoare crescuta a VSH, fibrinogenului), si pot sa nu aiba nicio legatura cu eritrocitele. Puteti avea o infectie urinara, chiar daca nu aveti simptome. Sfatul meu este sa mergeti la un hematolog pentru a va investiga mai amanuntit.
Pentru doamna/ domnisoara mary78: 0, 517= 51, 7% din cate stiu eu.
Pentru doamna/ domnisoara mary78: 0, 517= 51, 7% din cate stiu eu.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Analize medicale - Va rog mult sa ma ajutati!
- 2Analize urina fetita de 2 ani si 8 luni
- 12prea putine leucocite
- 13Displazie
- 4leucocite in urina fetita de 6 ani
- 7interpretare analizelor - Hemoleucograma
- 4interpretare analize: leucocite, monocite, glucoza, calciu
- 12Leucocite in urina
- 3Leucocite marite!
- 11Analize la un baietel de sase ani
- 7Analize medicale ingrijoratoare?
- 0leucocite
- 2Leucocite 20.000 Este grav? Multumesc
- 0leucocite relativ frecvente ce inseamna?
- 1Buletin analize medicale
- 2Leucocite marite
- 7Anemie?
- 0Leucocite si trombocite mici
- 0Diagnostic - numarul leucocitelor si al limfocitelor este aproape constant crescut
Mai multe informații despre: Leucocitele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: