ce tratament naturist as putea lua pentru cresterea leucocitelor?
Buna ziua!Am si eu o intrebare, imi puteti spune ce tratament naturist as putea lua pentru cresterea leucocitelor sau daca nu tratament un remediu!Va multumesc anticipat!
4 comentarii
da cat de mici sunt leucocitele?? ce dignostic ai??
Pai leucocitele au scazut la 2, 3 in comparatie cu cantitatea norma si sunt diagnosticata cu tumora pelviana abdominala(maligna), mentionez ca am inceput chimio iar acum sunt la a 5a sedinta!Imi pute'ti spune ce sa fac?Va multumesc
Da, e bine sa luati naturiste, ca de chimiclae sunteti satula avand in vedere chimioterapia, naturistele sunt bune, gen Aloe sau hepatoproectoare insa e malign, nu prea e bine are risc de metastaza, dar e bine sa urmati sfatul medicului curant si sa incercati cu naturiste ce pot sa va spun mai mult...si ar mai fi o solutie http://www.aimgroup.ro/ sunt similare radioterapiei, isa e bine sa te interesezi.Numai bine!!
Multiumes mult!Daca mai am nevoie de alte informatii mai pot apele la dumneavoastra?Va multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8rog interpretare analize urina
- 8leucocite crescute
- 12prea putine leucocite
- 3leucocite scazute, bebe 9 luni
- 0Leucopenie cu Limfopenie
- 12Leucocite in urina
- 6hemograma leucocitara
- 0leucocite
- 2sarcina - ph ridicat si leucocite in urina
- 0sumar urina leucocite 25
- 1leucocite de 10 ori mai mari decat limita
- 0Leucopenie
- 1Buletin analize medicale
- 0Explicatie leucocite
- 1Leucocite mărite
- 2Leucocite marite
- 0Leucocite si trombocite mici
- 0Leucocite scazute
- 0Diagnostic - numarul leucocitelor si al limfocitelor este aproape constant crescut
Mai multe informații despre: Leucocitele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: