ce tratament naturist as putea lua pentru cresterea leucocitelor?

Buna ziua!Am si eu o intrebare, imi puteti spune ce tratament naturist as putea lua pentru cresterea leucocitelor sau daca nu tratament un remediu!Va multumesc anticipat!
4 comentarii

da cat de mici sunt leucocitele?? ce dignostic ai??

Pai leucocitele au scazut la 2, 3 in comparatie cu cantitatea norma si sunt diagnosticata cu tumora pelviana abdominala(maligna), mentionez ca am inceput chimio iar acum sunt la a 5a sedinta!Imi pute'ti spune ce sa fac?Va multumesc

Da, e bine sa luati naturiste, ca de chimiclae sunteti satula avand in vedere chimioterapia, naturistele sunt bune, gen Aloe sau hepatoproectoare insa e malign, nu prea e bine are risc de metastaza, dar e bine sa urmati sfatul medicului curant si sa incercati cu naturiste ce pot sa va spun mai mult...si ar mai fi o solutie http://www.aimgroup.ro/ sunt similare radioterapiei, isa e bine sa te interesezi.Numai bine!!

Multiumes mult!Daca mai am nevoie de alte informatii mai pot apele la dumneavoastra?Va multumesc

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1leucocite, monocite, limfocite
- 8Gama GT, TGO, TGP
- 2posibila infectie?
- 3leucocite marite la baietel de 3 ani
- 3probleme la rinichi... analize urina
- 13Displazie
- 3leucocite scazute, bebe 9 luni
- 16Interpretare analize
- 3leucocite mici - din ce cauza imi apare aceasta lipsa si cum s-ar putea rezolva?
- 0Leucocite mici la baiat de 5 ani
- 3intr-o analiza simpla de sange se vede o hemoleucograma un nr mare de leucocite?
- 0sumar urina leucocite 25
- 0leucocite frecvente in urina la copil de 8 ani
- 1interpretare analiza: leucocitele
- 1rezultate sange - interpretare gresita?
- 1Leucocite crescute
- 2Leucocite marite
- 0Analiza Leucocitară nu se încadrează în valori normale
- 0Valoare leucocite copil 7 ani
Mai multe informații despre: Leucocitele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: