Leucemie sau alt cancer ?
Buna, rog fara misto sau glume prste, sunt intr-o stare cam nasoala mai ales ca o duc prost cu banii,
Recent am facut analizele si mi-a iesit:
Eonzofile marite 7 din 0 - 5 %
Hematocrit scazut 38 din 40 - 50 %
Glicemie scazuta 70 din 74-106
Nu am avut vreodata probleme de sanatate, nu am vrun fel de alergie ori paraziti
Mai ramane leucemie si cancer care pot indica aceste 3 valori, toate impreunate pot indica anume cancer
Vreau doar sa fac sarbatorile linistit, sau macar sa stiu ca am cancer sau leucemie
In tara unde sunt acum, la generalist nu te trimite nicaieri pana ajungi sa ai simptome grave, eu nu am niciun simptom
Astfel va trebui sa merg sa verific singur daca am leucemie sau alt cancer, intrebarea este :
Ce analize ( TOATE) pot face pentru a depista CLAR daca am leucemie sau alt tip de cancer in organism ?
Va rog, e cat se poate de serios
Multumesc
Recent am facut analizele si mi-a iesit:
Eonzofile marite 7 din 0 - 5 %
Hematocrit scazut 38 din 40 - 50 %
Glicemie scazuta 70 din 74-106
Nu am avut vreodata probleme de sanatate, nu am vrun fel de alergie ori paraziti
Mai ramane leucemie si cancer care pot indica aceste 3 valori, toate impreunate pot indica anume cancer
Vreau doar sa fac sarbatorile linistit, sau macar sa stiu ca am cancer sau leucemie
In tara unde sunt acum, la generalist nu te trimite nicaieri pana ajungi sa ai simptome grave, eu nu am niciun simptom
Astfel va trebui sa merg sa verific singur daca am leucemie sau alt cancer, intrebarea este :
Ce analize ( TOATE) pot face pentru a depista CLAR daca am leucemie sau alt tip de cancer in organism ?
Va rog, e cat se poate de serios
Multumesc
3 comentarii
Buna. Un medic hematolog va poate indica aceste analize, daca el considera ca e nevoie. Incercati consultatie online*.
(modificat de admin)
(modificat de admin)
"" ln tara unde sunt acum, la generalist nu te trimite nicaieri pana ajungi sa ai simptome grave, eu nu am niciun simptom ""
Dupa cum se vede analizele sunt la limita de jos a valorilor, nu e nici o problema , te sperii degeaba, repeta analizele la alt laborator si vei vedea ca sunt bune. Daca tu te simti bine ce te-a apucat de ai astfel de intrebari, tu sti cum se manifesta leucemia si cancerul si ce simtome groaznice are ?
Dupa cum se vede analizele sunt la limita de jos a valorilor, nu e nici o problema , te sperii degeaba, repeta analizele la alt laborator si vei vedea ca sunt bune. Daca tu te simti bine ce te-a apucat de ai astfel de intrebari, tu sti cum se manifesta leucemia si cancerul si ce simtome groaznice are ?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10Leucemia acuta mieloblastica M4
- 3suspect de leucemie, diagnosticat la internare cu anemie si externat cu dg.hiperergie tuberculinica
- 7Este un inceput de leucemie?
- 27Are leucemie cronica lenta, poate sa ia vitamine?
- 6Exista riscul de leucemie, la un copil de 3 ani cu L=19000
- 4este sau nu leucemie?
- 6Ce sanse sunt sa nu am leucemie in conditiile astea?
- 9Soc... e posibil sa am leucemie?
- 4am sau nu leucemie
- 4e posibil sa am leucemie?
- 4E posibil sa am leucemie cand hemoleucograma e normala?
- 0leucemie granulocitara cronica
- 1limfomul este o forma de cancer a sangelui?
- 2leucemie
- 0URGENT Transfuzii de Sange
- 5Rezultate analize
Mai multe informații despre: Leucemia leucemie eozinofile hematocrit scazut
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: