Laringita acuta la copil de 3 ani
Buna ziua,
baietelul meu de 3 ani si 2 luni are laringita acuta Mi s-a prescris: antitermice, Paxeladine pt tuse, Isoprinosine, Ceclor si aerosoli cu dexametazona, ACC si ser fiziologic, cate 1 ml din fiecare. Problema e ca dexametazona nu se mai gaseste in farmacii de vreo 2-3 luni. I'am facut aerosoli numai cu ACC si ser fiziologic, dar are efect doar asupra mucozitatilor din nas (ceea ce nu'i rau nici asa!). Am sunat medicul, care mi'a spus sa folosesc Flixotide, 0.5 ml +ACC+ser. Din cate stiu, Flixotide contine steroizi si e pt astm bonsic (corectati'ma daca gresesc). Intre timp, copilul meu tuseste incontinuu... si nu exagerez:la 3 inspiratii, tuse...iar trec cateva secunde, iar tuse.O tuse seaca, enervanta, iritanta.Nu poate sa doarma bine, nu poate sa manance, nu stiu ce sa'i mai fac si nu stiu nimic despre flixotide, decat ce am citit pe net. Imi puteti da un sfat? a mai folosit cineva?
Multumesc.
baietelul meu de 3 ani si 2 luni are laringita acuta Mi s-a prescris: antitermice, Paxeladine pt tuse, Isoprinosine, Ceclor si aerosoli cu dexametazona, ACC si ser fiziologic, cate 1 ml din fiecare. Problema e ca dexametazona nu se mai gaseste in farmacii de vreo 2-3 luni. I'am facut aerosoli numai cu ACC si ser fiziologic, dar are efect doar asupra mucozitatilor din nas (ceea ce nu'i rau nici asa!). Am sunat medicul, care mi'a spus sa folosesc Flixotide, 0.5 ml +ACC+ser. Din cate stiu, Flixotide contine steroizi si e pt astm bonsic (corectati'ma daca gresesc). Intre timp, copilul meu tuseste incontinuu... si nu exagerez:la 3 inspiratii, tuse...iar trec cateva secunde, iar tuse.O tuse seaca, enervanta, iritanta.Nu poate sa doarma bine, nu poate sa manance, nu stiu ce sa'i mai fac si nu stiu nimic despre flixotide, decat ce am citit pe net. Imi puteti da un sfat? a mai folosit cineva?
Multumesc.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7laringita bb 7 luni, medicul recomanda: peritol
- 2laringita cronica... gatul imi este tot timpul rosu
- 3laringita la fetita de 6 ani
- 6opacifierea sinusurilor - sinuzita.
- 9laringita?
- 9laringita cronica acutizata, pneumonie interstitiala...
- 8m-am operat de laringita cronica pseudomixamotoasa
- 19laringita
- 31Gat extra uscat si iritat
- 8laringita cronica pseudomixomatoasa
- 7piocianic in gat si stafilococ in nas
- 4rinofaringolaringita cronica
- 1laringita cronica
- 1Cu ce sa fac inhalatii pt sinuzita cronica si laringita?
- 1Uvulita si laringita
- 1Laringita spastică, laringomalacie
- 1Laringita
- 4Faringita-laringita, inca simt o durere in gat, seara cand e rece afara ma sageata in cap
- 2Rinita subacuta
Mai multe informații despre: Laringita
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: