Lambou Chist Pilonidal

27-10-2011
DanielC
Nu este medic/terapeut
DanielC
Buna ziua...am fost operat de chist pilonidal...si mi sa facut plastie..lambou..pe fesa stanga...au trecut 6 luni de la operatie si inca am aceasta fesa stanga..amortita...aproape ca nu o simt deloc...ma deranjeaza foarte mult...pt ca ma doare cand stau jos..cand conduc...practic nu prea pot sta jos..nu dorm pe spate, si mai este si acum o gaurica care inca supureaza nu sa inchis si pansez in continuare, este normal ca dupa atata timp sa nu se inchida?...este normala aceasta amorteala?cat credeti ca va mai dura cu aceasta amorteala?sunt speriat ca am mai auzit pareri ca nu ar trece niciodata si ca nu va mai fi ca inainte niciodata...va rog frumos sa imi raspundeti si mie...va multumesc
1 comentarii
0
05-10-2012, ora 22:18
dani p
Nu este medic/terapeut
dani p
Daniel nu vreau sa te dezamagesc dar singura solutie este ca sa te acomodezi cu timpul. Am urmarit problema cu mare atentie pentru ca am avut 3 operatii radicale si numeroase chiuretaje sau raclari (vreo 20). M-a ferit Dumnezeu de operatia cu lambou, pentru ca stand la usa unui mare promotor al acestei metode am aflat cu ce se confruntau cei operati(in primul rand nu se vindecasera si in al doilea rand aveau aceste amorteli si asimetrie a feselor -una mai mica si una mai mare si la ce folos daca tot nu se vindecasera). Eu am ajuns la dl dr Andrei Sorin (lucreaza la chirurgie Fundeni si la Mediproct) din greseala pt ca citind pe forumuri am confundat fistula perianala (pentru care d-lui face un tratament extraordinar)cu fistula mea pilonidala.M-a vazut si mi -a spus ca ma opereaza cu laser si cu anestezie locala si ca ma vindec in maxim 6 saptamani. asa a fost. Nici acum nu-mi vine sa cred ca sunt bine. Inca mai am cosmaruri sivad fetele celor care ma chiuretau pe viu. Va multumesc si nu am cuvinte domnule doctor si va felicit pentru modestia dumneavoastra!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul