Operație pentru refacerea peretelui abdominal
Bună ziua, numele meu este Ioana, am 41 de ani.Pe 4 august 2020 am fost operată de urgență la spitalul Bagdasar, având o ocluzie intestinală neglijată, prin tumoare stenozantă de colon sigmoid. Tumoare malignă stadiul lllB, cu colostomă.Am urmat tratament citostatic, la 10 luni am fost operată pentru repunere în tranzit iar cea de-a doua echipă medicală de la spitalul Sf.Maria au constatat în timpul operației că nu au cum să îmi închidă peretele abdominal și au spus că nu au văzut niciodată așa ceva, totul era franjuri și eventrațiile nu l-au putut corecta că nu au avut cu ce iar din pricina operației de repunere în tranzit nu îmi puteau pune plasă pentru refacerea peretelui abdominal. Am eventrații, hernie mediană și cea de la colostomă.Toate cunoștințele mele, pacienți, rude care au suferit operații de refacerea peretelui abdominal au avut recidive, chinuri mari, infecții și multe complicații. Întrebările mea sunt următoarele:DE CE SE ÎNTÂMPLĂ ACESTE COMPLICATII, DE CE NU AVEM SIGURANȚĂ LA O ASTFEL DE OPERAȚIE ȘI CÂT POT AMÂNA OPERAȚIA DE REFACERE A PERETELUI ABDOMINAL?VĂ MULȚUMESC!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Umflatura / deformare abdomen jos
- 0Abdomen slabit, cauze gastro sau ortopedice?
- 5Alergare cu hernia neoperata
- 5Dureri dupa operatie de hernie spieghel
Mai multe informații despre: Herniile peretelui abdominal Peretele abdominal
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: