Fistula perianala simpla

Nu este prea veche, localizata la 2cm de anus, cam o luna de la prima eruptie. La exterior pare linistita. La prima vedere parea mica.
Am fost la chirurg, care sub anestezie locala a constatat ca este o fistula "lunga". Mi-a spus ca a injectant in fistula albastru de metilen pentru a analiza lungimea si decizia modului de operatie.
Intrebare : acesta este o procedura standard ?
Am inteles ca este important locul cauzei de producere. Acuma ma gindesc asa : se poate sa fie pe invers, adica formatarea a ceva la nivel subcutanat si sa se probage spre anus si sa il perforeze ?
Din ce categorie de fistule perianale face parte ?
Am fost la chirurg, care sub anestezie locala a constatat ca este o fistula "lunga". Mi-a spus ca a injectant in fistula albastru de metilen pentru a analiza lungimea si decizia modului de operatie.
Intrebare : acesta este o procedura standard ?
Am inteles ca este important locul cauzei de producere. Acuma ma gindesc asa : se poate sa fie pe invers, adica formatarea a ceva la nivel subcutanat si sa se probage spre anus si sa il perforeze ?
Din ce categorie de fistule perianale face parte ?
1 comentarii

Buna ziua.
A procedat corect injectand in fistula colorantul. A constatat traiectul acesteia. Urmati indicatiile medicului.
Fistulele perianale au originea la nivelul peretelui rectal si se propaga la tegumentul perianal.
A procedat corect injectand in fistula colorantul. A constatat traiectul acesteia. Urmati indicatiile medicului.
Fistulele perianale au originea la nivelul peretelui rectal si se propaga la tegumentul perianal.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4ma lupt cam de 7 ani cu abcesele in zona dorsala si de curand fistula perianala
- 11fistula perianala - tratament naturist
- 4fistula perianala (tratamente naturiste)
- 5Fistula perianala
- 13fistula perianala
- 6Fistula perianala - experienta mea
- 0fistula perianala
- 1„buba” intre fese, aproape unde se termina coloana vertebrala, cu puroi
- 3După operatie fistula perianala+ fisură
- 3Fistula pilonidala poate recidiva?
- 4Polipi anali
- 3Fistula perianala - operatie
- 0Crapatura deaspura anusului
Mai multe informații despre: fistula perianala
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: