interpretare test papanicolaou
-fondul frotiului:inflamator, hemoragic, cu mucus
-celule epiteliale normale
-celule superficiale x
-celule intermediare xx
- celule endocervicale xxx
-celule inflamatorii xx
-hematii xx
-flora : bacili x
-modificari celulare benigne x
-reactive x
Comentarii:modificari reactive in celule epiteliale endocervicale
-celule epiteliale normale
-celule superficiale x
-celule intermediare xx
- celule endocervicale xxx
-celule inflamatorii xx
-hematii xx
-flora : bacili x
-modificari celulare benigne x
-reactive x
Comentarii:modificari reactive in celule epiteliale endocervicale
3 comentarii
Este indicat sa faceti un chiuretaj uterin fractionat(uter, col) pentru examen histopatologic.
Toate cele bune.
Toate cele bune.
Buna ziua,
Astazi am primit rezultatul la o recoltare de secretie vaginala si as dori sa ma ajutati cu interpretarea rezultatului. Sunt foarte speriata pt ca am facut si testul Papanicolau dar inca nu am primit rezultatele. La recoltare scrie ca am elule epiteliale superficiale; rare leucocitel; flora bacteriana polimorfa redusa. Acum 2 ani am facut o cauterizare pt ca aveam flora bacteriana abundenta. Mentionez ca acum 2 saptamani am aflat ca am stafilococ auriu, am tinut un tratament, insa doctorul mi-a spus ca inca am o rana pe col. E posibil sa am cancer? Imi puteti interpreta aceste rezultate?
Multumesc anticipat!
Astazi am primit rezultatul la o recoltare de secretie vaginala si as dori sa ma ajutati cu interpretarea rezultatului. Sunt foarte speriata pt ca am facut si testul Papanicolau dar inca nu am primit rezultatele. La recoltare scrie ca am elule epiteliale superficiale; rare leucocitel; flora bacteriana polimorfa redusa. Acum 2 ani am facut o cauterizare pt ca aveam flora bacteriana abundenta. Mentionez ca acum 2 saptamani am aflat ca am stafilococ auriu, am tinut un tratament, insa doctorul mi-a spus ca inca am o rana pe col. E posibil sa am cancer? Imi puteti interpreta aceste rezultate?
Multumesc anticipat!
buna ziua, cine ma poate ajuta si pe mine in interpretarea unui test papanicolau, medicul meu pana marti nu este si mi se pare asa mult...
satisfacator pt evaluare
fondul frotiului: inflamator, hemoragic, celule inflamatorii, hematii
celulele epiteliale normale : celule superficiale, celule intermediare, celule parabazale, celule bazale, celule endocervicale, metaplazice
modificari celulare benigme, reactive
modificari HPV
comentarii: modificari reactiv inflamatorii si modif citologice sugestive pt infectia HPV in celule..(nu inteleg)
mentionez ca pe 12 aprilie am facut un chiuretaj si pe 5 mai am avut o hemoragie ca pe 6 mai iar m-am chiuretat, multumesc anticipat de raspuns
satisfacator pt evaluare
fondul frotiului: inflamator, hemoragic, celule inflamatorii, hematii
celulele epiteliale normale : celule superficiale, celule intermediare, celule parabazale, celule bazale, celule endocervicale, metaplazice
modificari celulare benigme, reactive
modificari HPV
comentarii: modificari reactiv inflamatorii si modif citologice sugestive pt infectia HPV in celule..(nu inteleg)
mentionez ca pe 12 aprilie am facut un chiuretaj si pe 5 mai am avut o hemoragie ca pe 6 mai iar m-am chiuretat, multumesc anticipat de raspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1rezultat papanicolau
- 3citodiagnostic col Papanicolaou
- 5Dupa histerectomie totala se mai face Papanicolau?
- 4Interpretare rezultat test Babes-Papanicolau
- 3Test Papanicolau
- 16Rog Interpretare
- 3PAP si alaptare
- 0rezultat test Papanicolau
- 4rezultate papanicolau
- 0rezultate papanicolau bune ?
- 1urgent un raspuns va rog mult de tot
- 1interpretare test papanicolau
- 0Interpretare test papanicolau
- 0Interpretare analize ginecologice
- 0rezultate papanicolau
- 0Analize gineco
- 0Ajutor !! ce semnifica metaplazie scuamoasa matura si imatura?
- 4Rezultat anatomie patologica
- 1Displazie cervicala ușoară, hpv 51 și 66
- 2Rezultat test papanicolau
Mai multe informații despre: Testul Papanicolau
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: