Keratoconus/Sport-Sala de forta
Buna ziua,
Am fost diagnosticat cu Keratoconus la ambii ochi, la stangul gradul 3, iar la dreptul gradul 2.
Am facut crosslinking la ambii ochi, operatiile au decurs bine, urmand ca in 6 luni sa ma prezint la doctor si sa imi fac o a 2 a topografie corneana ca sa vad daca keratoconusul a evoluat sau a stagnat, si sa imi fac ochelari noi, sau lentile de contact.
In tot acest timp, doctorul care m a operat mi-a recomandat sa ma opresc din a practica sporturi cu greutati, adica sa fac sala, cel mult sa fac banda, dar exclus ridicatul greutatilor.
M-am mai deocumentat pe internet cu privire la aceasta afectiune si daca se poate face sport, nu neaparat cu greutati mari, si am vazut ca la alte cazuti, doctorii au spus pacientilor ca sa se opreasca o perioada de timp, iar apoi sa faca sport.
Va rog sa imi dati o a 2 a parere cu privire la intrebarea :se mai poate face sport atunci cand ai keratoconus?
Va multumesc din suflet.
Marian.
Am fost diagnosticat cu Keratoconus la ambii ochi, la stangul gradul 3, iar la dreptul gradul 2.
Am facut crosslinking la ambii ochi, operatiile au decurs bine, urmand ca in 6 luni sa ma prezint la doctor si sa imi fac o a 2 a topografie corneana ca sa vad daca keratoconusul a evoluat sau a stagnat, si sa imi fac ochelari noi, sau lentile de contact.
In tot acest timp, doctorul care m a operat mi-a recomandat sa ma opresc din a practica sporturi cu greutati, adica sa fac sala, cel mult sa fac banda, dar exclus ridicatul greutatilor.
M-am mai deocumentat pe internet cu privire la aceasta afectiune si daca se poate face sport, nu neaparat cu greutati mari, si am vazut ca la alte cazuti, doctorii au spus pacientilor ca sa se opreasca o perioada de timp, iar apoi sa faca sport.
Va rog sa imi dati o a 2 a parere cu privire la intrebarea :se mai poate face sport atunci cand ai keratoconus?
Va multumesc din suflet.
Marian.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8keratoconus - sfaturi
- 287Cross linking
- 4am keratoconus de 3 ani si sunt insarcinata in saptamana 39
- 3Sunt gravida sapt 39 - va rog daca ma puteti ajuta!
- 21Keratoconus-implant cu inele ferrara
- 1Nasterea naturala in cazul keratoconus-ului
- 156tratament keratoconus
- 13Tratament Keratoconus Keratotomie Radiala -Arcibasev
- 3Keratoconus. Probleme dupa interventia de Cross-Linking
- 0Keratoconus
- 1Sportul si caderea parului
- 1Hernie si haltere
- 0Pierdere focalizare
- 0Modalități de antrenant
Mai multe informații despre: keratoconus antrenamente greutati
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: