Tratament Keratoconus Keratotomie Radiala -Arcibasev

16-06-2011
cadgjobsro
Nu este medic/terapeut
cadgjobsro
Mi-as dori sa aflu pareri pro si contra referitoare la aceasta procedura
12 comentarii
0
02-10-2011, ora 13:55
cadgjobsro
Nu este medic/terapeut
cadgjobsro
Din pacate tema Arcibasev e mare teapa data celor care sunt loviti de boala.Aceasta metoda funtioneaza numai ptr 5 la suta din cazuri, restul sunt taieturi pe cornee faute ptr mii de euro si care nu aduc nici o imbunatatire a acuitatti vizuale si nicidecum sa opreasca Keratoconusul progresiv.
0
06-10-2011, ora 09:06
mirara
Nu este medic/terapeut
mirara
salut
:D vad ca te distrezi pe toate forumurile
ma bucur ca nu te plictiseshti
dupa cum vezi nu gaseshti nimic si pe nimeni nemultumit de operatia lui arcibasev
mai cauta in continuare si anuntza ma si pe mine cand gaseshti!!!

bafta
0
07-10-2011, ora 21:50
cadgjobsro
Nu este medic/terapeut
cadgjobsro
Pentru necunoscatori mirara e acelasi cu Claudiu care aduce oameni ptr a fi operati de Arcibasev si care nu vrea sa faca public efectele secundare ale acestei operatii.
0
08-10-2011, ora 22:25
cadgjobsro
Nu este medic/terapeut
cadgjobsro
Pentru cei interesati de Arcibasev va rog cititi pe acest forum subiectul keratoconus ( pagina 5) unde Caludiu recunoaste esecuri ale operatiei.
0
28-04-2012, ora 10:47
sammy81
Nu este medic/terapeut
sammy81
Ma bucur ca am gasit acest forum, am mai scris si in urma cu 3 ani pe un alt forum si acum va scriu aici.Si eu sufar de aceasta boala keratoconus si in urma cu 3 ani am foat operat la clinica din Budapesta de dr. Arcibasev.Am platit 7000 de euro pe ambii ochi si eram foarte multumit de rezultat imediat dupa operatie. Inainte de operatie vedeam doar 16 % cu ochii si in zilele urmatoare dupa operatie, vederea mi s-a imbunatatit foarte mult ajungand sa vad 90 % cu ochiul drept si 50 % cu ochiul stang care era mai grav in gr.III spre IV. Am respectat tot ce mi-a spus medicul si timp de 1-2 ani am fost foarte multumit de cum vedea. De ceva timp vederea incepe sa se inrautateasca si sa dea inapoi din pacate. Nu am mai fost la control de 2 ani si as vrea sa merg dar parca sunt sceptic acum si mi-e frica ca ma duc degeaba si imi spune ca totul e ok si ca vederea e buna pe cand eu continui sa am acele halouri noaptea la lumina. Cred ca acum am ajuns sa vad 60 % maxim fata de 90 % cat vedeam imediat dupa operatie. DIn apropiere pot spune ca vad bine sa citesc, la calculator, dar de la distanta lucruile au inceput sa le vad in ceata si sa nu mai fiu sigur pe mine cum am fost timp de 2 ani dupa operatie. Nu stiu daca mai e cineva in cazul meu si am fost contactat de multi in urma cu 2 ani si le-am recomandat acesta clinica dar acum nu mai stiu ce sa cred. Fata de ce vedeam inainte de operatie tot este ceva mai bine dar vreau sa spun ca vad mai rau acum de cum vedeam imediat dupa operatie. Nu ma asteptam sa recidiveze boala si aveam credinta ca va fi totul bine dar parerea mea a ajuns sa fie ca aceasta boala nu stiu daca se poate corecta pentru ca totul vine de la creier si ochii sunt o prelungire a creierului, si daca tu aveai stocate imagini in ceata pe creier timp de mai multi ani si tot felul de dubluri creierul tinde sa primeasca inapoi acele imagini si in mintea mea chiar si in timpul visului, tot ce visam era intr-un fel in ceata chiar si in timp ce vedeam in realitate bine cu ochii dupa operatie. Cred ca pana la urma dr. Arcibasev corecteaza intr-un fel mai mult miopia si nu keratoconus, pentru ca dublurile au continuat sa fie si dupa operatie. La control cand am fost dupa un an am vazut toate randurile de litere pana la cea mai mica cu ochiul drept si eram super multumit dar cu timpul am inceput sa vad mai rau. Poate nu am avut nici eu grija si am inceput sa mai ridic unele lucruri mai grele sau sa stau prea mult pe calculator dar in primele luni am avut grija sa respect ce mi-a spus domnul doctor. Sunt acum putin dezamgait si nu stiu daca se mai poate corecta ochii si sa ajung sa vad cum am vazut imediat dupa operatie. As fi bucuros daca se gasesc pacieti in situatia mea si daca au mai reusit sa faca ceva la ochi dupa aceasta operatie. Poate ca altii au fost mai norocosi si vad in continuare bine dar asta eu cred ca e doar in primii 1-2 ani dupa aceea ttoul cred ca va deveni la normal. Poate prin mesajul meu am dezamgait multa lume dar mi-a luat ceva timp pana m-am hotarat sa va scriu aceste lucruri dar nu vreau nici sa duc lumea in eroare cu mesajul acesta, eu doar am povestit ce mi s-a intamplat mie. Multa sanatate la toata lumea!
0
30-04-2012, ora 00:21
fightkeratoconus
Nu este medic/terapeut
fightkeratoconus
Stimate Domn Cadgjobsro,

Daca aveti intrebari si nelamuriri, aveti posibilitatea sa intrati pe adresa cu ID-ul meu.com si la compartimentul Intrebari si Raspunsuri sa adresati intrebare direct DR. Artsybashev. Intrebarea Dvs. va fi tradusa cu cea mai mare acuratete, si raspunsul Dr. pentru Dvs. de asemenea.

As aprecia daca tot asa de mult va iubiti compatriotii sa faceti si Dvs. o fapta buna sa vizitati macar o data Clinica si sa cunoasteti personal persoana Dr. Artsybashev, si sa primiti raspunsurile la intrebarile Dvs.

Este foarte nepoliticos si lipsit de bun simt sa barfiti si sa clevetiti un om cu care nu ati discutat si nu va-ti intalnit niciodata. De barfitori si clevetitori e plina lumea. Faceti si Dvs. o fapta eroica pentru fratii nostri, ca de altfel iubirea fara argumente este un gunoi care nu incalzeste pe nimeni, ci dimpotriva.

Sanatate maxima la toti
0
17-05-2012, ora 09:33
cadgjobsro
Nu este medic/terapeut
cadgjobsro
Domnule Fightkeratoconus ( sau pe numele adevarat OLEG ) eu stiu ca esti nou intrat pe piata furnizorilor de servicii pentru acest stimat doctor, dar din pacate ptr tine lucrurile incep sa mearga spre rau caci singurii clienti pe care ii prostea Maximus si acuma tu se gindesc de zece ori pina sa scoata 10000 euro din buzunar ptr "super operatia".
Sa inteleg ca sammy e clevetitor ca a realizat ca a fost pacalit si ca minunea nu a tinut decit o perioada limitata de timp?Toti oftamologii din lumea asta spun ca incizia corneei este contraindicata la Keratoconus si vine academician doctor inginer si face 12 taieturi pe cornee cu promisiunea ca ii va vindeca de keratoconus.
Poti sa il intrebi pe noul tau sef de ce nu a publicat nimic pe tema asta, de ce nu participa la initilniri internationale, sunt congrese internationale pe tema Keratoconus dar nu a fost prezent la nici unul dintre ele.
0
18-05-2012, ora 13:25
fightkeratoconus
Nu este medic/terapeut
fightkeratoconus
Stimate Domn cadgjobsro,

In primul rand as dori sa va aduc la cunostinta urmatoarele corectii necesare de efectuat in expresiile folosite in criticile adresate Dr. Artsybashev. Pe parcursul intregii perioade de colaborare cu Dr. niciodata nu l-am auzit sa foloseasca expresia "VINDECARE de Keratoconus", ba mai mult decat atat Dr. mi-a atras atentie asupra faptului ca in medicina termenele de "VINDECARE", "VINDECARE TOTALA" nu se utilizeaza, sau se evita folosirea lor, si daca va uitati atent, aceste termene si altele din categoria lor, nu sunt folosite pe nici unul din site-urile existente. Deci cuvantul respectiv l-a folosit persoana de contact din Romania, mentionata de catre Dvs. mai sus, neconsultandu-se cu Dr Artsybashev anterior.
Doktorul Artsybashev regreta pentru utilizarea necorespunzatoare a unor expresii pe forumuri, care au fost folosite nu din proprie intentie sau initiativa.

Ca si in celelalte metode de tratament exista o probabilitate de nereusita, care in unele cazuri este mai mare in altele mai mica. Nu uitati ca prin Diamond Ophtalmic Surgery, sau efectuat din anul 94 pana in prezent circa 700 de interventii pe cornee afectata de keratokonus in diferite grade a bolii, si sunt doar pana la 5 cazuri in care nu s-a obtinut rezultatul scontat, si nicidecum nu este vorba de o inrautatire a starii ochiului pacientului. Si in mare parte din aceste putine cazuri, in situatia in care keratoconusul nu a aparut pe o cornee deja afectata de alte anomalii, se va repeta interventia din contul Dr Artsybashev, cazuri pe care le decide insusi Dr. Artsybashev. Deci daca facem un calcul matematic avem un procent de pana la 0, 75%, nu de agravare ca si in cazul dezlipirii corneei dupa transplant, ci doar de neatingere a rezultatelor scontate. In celelalte 99, 25% s-a observat o îmbunătăţire nu doar numai a vederii, dar şi a grosimii corneei, topografiei, şi chiar dispariţia simptomelor bolii. In ceea ce priveste lucrarea stiintifica, dupa cate am mentionat in alte subiecte din forum - va aparea in curand.

Nu am mentionat ca Sammy e clevetitor, ci Dvs. stimate cadgjobsro, pentru faptul ca nu aveti curajul sa faceti o vizita Dr-lui Artsybashev si sa aveti o confruntare directa, ci vorbiti doar din auzite, din parerile altora, multumire sau nemultumirea anumitor persoane. Critica Dvs. este foarte subiectiva.

In ceea ce priveste intrebarile mentionate mai sus legat de intrunirile internationale, le-am adresat Dr. Artsybashev, si in momentul in care voi primi raspunsul, il voi publica pe site-ul cu ID-meu.com.

Sanatate Maxima la toti
0
06-11-2012, ora 15:32
Rock01010
Nu este medic/terapeut
Rock01010
Stimati pacienti
Incepand cu data de 01.01.2013 costul unei operatii de keratoconus, la clinica Arcibasev Budapesta, se mareste la 4000 eur/ochi.
Claudu Maxin rep. clinicii
0
10-01-2013, ora 10:07
cadgjobsro
Nu este medic/terapeut
cadgjobsro
Un mesaj catre OLEG carausul lui Arcibasev : anul trecut scriai urmatoarele:

"In ceea ce priveste intrebarile mentionate mai sus legat de intrunirile internationale, le-am adresat Dr. Artsybashev, si in momentul in care voi primi raspunsul, il voi publica pe site-ul cu ID-meu.com. "

Sa inteleg ca nu ai primit nici un raspuns ?
Asteptam cu interes lucrarile stintifice.
0
22-02-2013, ora 19:49
cornel_topa
Nu este medic/terapeut
cornel_topa
Salut !!!
sigur ati dus in eruare foarte multe persoane care sufera de aceasta boala; cu discutiile voastre in contradictoriu...dar este evident ce urmaresc unii.dar in fine fiecare acuma face ce crede..eu vreau doar sa va spun ca si eu sufar de keratoconus si am facut atat implant de inele cat si kros'..si chiar am fost multumit insa eu nam avut grija de mine din pacate excesu de zel mia afectat putin vederea.deoarece doctoru mia spus ca eu nam voie sa fac efort si sa ridic greutati mari insa eu din pacate dupa un an dupa ce am fost operat am inceput sa merg la sala de forta si dupa cum am spus...din prea mult exces de zel am inceput sa ridic greutati mari chiar fff mari...ajunsesem sa ridic tone in fiecare zi iar rezultatele erau pe masura insa din pacate nu mam mai gandit si la ce este mai important pt mine adica vederea.incepusem sa obosesc sa ma doara ochii, sa vad iar putin in ceata dar eu ma minteam singur ca nam nimic si de la inceputul lunii am renuntat complet la sala deoarece sanatatea si vederea este mult mai importanta decat felul in care arati...in concluzie eu vroiam sa ma spun doar ca am fost fff multumit de ceea ce 'mi-au' facut doctorii din ro si daca aveam grija de mine poate acum vedeam la fel ca dupa cateva luni dupa ce mam operat..dar eu cred ca o sa fie bine si am incredere in doc care ma operat.
Va doresc multa sanatate la toti si sa nu faceti ceea ce am facut eu !aveti grija de voi.
0
25-02-2013, ora 11:18
cadgjobsro
Nu este medic/terapeut
cadgjobsro
Cornel
La ce medic ai facut operatia ?Ai facut la ambii ochi?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: