iubitul meu nu ma mai doreste...
Buna ziua, am 23 de ani sunt intr-o relatie de aproximativ 4 ani, dupa 1 an de relatie iubitul meu a inceput sa nu ma mai doreasca, el zice ca sunt eu nebuna ca el defapt ma iubeste si ma doreste, doar ca realitatatea e alta, nu vrea sa facem sex, nu-mi face complimente, nu ma atinge, nu ma lasa sa-l ating ( ba il doare, ba il gadila, tot timplul gaseste pretexte ), am devenit nervoasa, frustrata si trista, pentru ca sunt o fata frumoasa, si niciodata nu m-am neglijat ! Am mai avut 2 relatii inainte in care partenerii mei ma doreau si erau inebuniti sa facem dragoste! Cu actualul iubit la inceput totul era frumos, si acum o data pe luna cand se intampla eu sunt exicitata la maxim, e si normal defapt dupa o luna sau chiar mai mult fara sa facem sex, daca eu nu insist sa o facem, el nu are nici o problema poate sta asa si 2 luni linistit ! eu ii spun mereu ca cel mai bine ne oprim aici si ne vedem fiecare de drumurile noastre, dar el imi spune ca ma iubeste si vrea o familie cu mine ! Am ajuns la limita, am obosit sa vorbesc si sa umiles, pentru ca simt ca asta fac ma umilesc !
5 comentarii
Ori este gay ori si-a gasit pe alta! Sigur este una din cele doua variante :)
mi s-au mai dat variantele astea doua :) doar ca sunt sigura 100% ca nu este gay :D, iar de inselat, eu zic ca nu ar avea cand, in sensu ca de la munca vine direct acasa ! tocmai asta este marea" problema" ca nu stiu care este adevarata problema, sa fie rutina, ca am uitat sa precizez ca locuim impreuna de 3 ani si jumatate ! Ideea e ca din partea mea nu s-a schimbat nimic il doresc din ce in ce mai mult, si ma indragostesc in fiecare zi de el, dar cu toate acestea vreau sa fiu fericita, ca va fi cu el sau fara el ! m-am saturat sa ma multumesc pur si simplu cu cat este el dispus sa-mi ofere...pentru mine el este tortu din care as manca in fiecare zi...
si tu VREI o familie cu acest barbat?!?
gandeste-te bine.
am inteles ca stati de 4 ani impreuna si ca dupa un an.el=pauza..
parere:
CE? scop mai aveai sa stai cu el.atatia ani?(trei)...
daca :
- pt ca-l iubesti DOAR tu..NU se merita;
- daca pt CE are si CE-Ti ofera...treaba ta, dar.tot NU se merita!!!
cele bune,
gandeste-te bine.
am inteles ca stati de 4 ani impreuna si ca dupa un an.el=pauza..
parere:
CE? scop mai aveai sa stai cu el.atatia ani?(trei)...
daca :
- pt ca-l iubesti DOAR tu..NU se merita;
- daca pt CE are si CE-Ti ofera...treaba ta, dar.tot NU se merita!!!
cele bune,
:) Pei cam da il iubesc foarte mult, chiar aseara am avut o ultima discutie, sper eu :| in cazul in care nu se rezolva problema din ianuarie se va termina totul de comun acord ! eu nu as vrea sa se intample asta, as vrea sa fie totul bine, si sa fim fericiti, totul depinde de noi !ce intrebari mi-ai scris mai sus, eu mi le pun zi de zi...fara raspuns...Sper doar ca totul va fi bine intre noi, daca nu asta este viata, capu sus si inainte ! Multumesc din suflet ca mi-ai scris parerea ta, face mult pentru mine ! multumesc !
Buna aceeasi problema am si eu.nici al meu nu e gay, nici nu ma inseala stiu sigur asta
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4un cuplu cu probleme sexuale
- 7multumit de partener ce ne lipseste ce avem ce ne dorim?
- 12Vreau sa-mi redevin ceea ce eram!
- 5ce fac daca ma respinge?
- 44lipsa vietii sexuale in viata de cuplu
- 5am un sot dornic mereu de sex.. eu niciodata, niciodata nu am simtit nevoia
- 4cum sa o conving?
- 12de cate ori e normal sa faci sex pe saptamana-
- 3fara chef de sex...help
- 4nu-l mai doresc dar il iubesc
- 3cum sa-l fac sa ma doreasca din nou?
- 14Facem DRAGOSTE FOARTE RAR, care e problema in mine sau in el!?
- 5Probleme cu al 2 lea nr
- 4Nu reusesc sa o atrag sa isi doreasca sa facem dragoste
- 11Relatie fara sex
- 3Buna ziua am nevoie de sfatul celor ce stiu un raspuns sigur!
- 6Sotul meu nu simte nevoia sa faca dragoste
- 3Probleme sexuale in viata de cuplu
- 7Despre sex
Mai multe informații despre: Importanta sexului in cuplu
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: