Iritatie/rana pe gland (capul penisului)
Salutare, am de cateva zile o problema si as vrea sa aud o parere din partea dumneavoastra. Mi au aparut pe capul penisului cateva pete de culoare mai deschisa decat cea a mediului respectiv asemanatoare unor iritatii sau rani destul de superficiale. Tin sa precizez ca acestea nu se aseamana cu niste vezicule sau negi si nu prezinta nici un fel de simptom (nu ma mananca, nu ustura, nu am senzatie de arsura, nu exista nici un miros neplacut... absolut nimic, nu ma deranjeaza nici la atingere si nici in timpul actului sexual si nici nu am vreo secretie).
De obicei folosesc pentru igiena intima un gel adecvat iar de cateva zile ung zonele respective cu un produs Sudocrem, recomandat de o doamna farmacista dar acestea nu dau semne sa dispara, s au ameliorat foarte putin.
Ce credeti ca se intampla ? Multumesc !
De obicei folosesc pentru igiena intima un gel adecvat iar de cateva zile ung zonele respective cu un produs Sudocrem, recomandat de o doamna farmacista dar acestea nu dau semne sa dispara, s au ameliorat foarte putin.
Ce credeti ca se intampla ? Multumesc !
2 comentarii
Eu iti povestesc ceva dar nu nu pot sa confirm ca ar fi balanita, ce am avut eu in decursul vietii si am tratat-o dupa ce am mers la dermatolog. Vreau sa-ti spun ca nu trebue sa folosesti sapunul sa speli glandul, acesta irita si totdeuna o sa ai probleme. Folosesti numai apa calda si atit fara alte substante ce ar putea irita.
Mergi la dermatolog sa vada daca e vorba de balanita, vei urma tratamentul si nu mai folosesti ce ai folosit pina acum.
Numai bine.
Mergi la dermatolog sa vada daca e vorba de balanita, vei urma tratamentul si nu mai folosesti ce ai folosit pina acum.
Numai bine.
Daca sunt doar pete depigmentate ar putea fi un vitiligo.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3de ceva timp mi-au aparut niste pete rosii pe glandul, ca niste rani...
- 4Penis rosu..:(
- 3iritatii pe penis..pur si simplu mi se cojeste penisul
- 5Infectie sau doar iritatie pe penis?
- 4Fisura penis
- 3Miros penis si iritatie mai sus de penis
- 3penis umflat.. se poate infecta?
- 5iritare a preputului sau boala ?
- 3Probleme dupa un act sexual neprotejat
- 0Iritatie la putulica
- 2Iritatie piele penis
- 3Iritatie genitala!
- 1iritatie penis, piele uscata, mancarimi