ce sa fac? Ma doare si ma mananca pielea care acopera capul penisului
am problema ma doare si ma mananca pielea care acopera capu penisului si miroase urat si ie ceva puncte vascos alb intre pielita si cap si nu pot sa belesc capu ca ma doare mai ales cand ie erect
6 comentarii
Parerea mea e ca ai fimoza, adica ai ata aia care nu s-a rupt si care atunci cand ai erectie te doare, k e normal sa te doara.
La cealalta problema eu cred ca ai o boala cu transmitere sexuala si trebuie sa mergi la medic ca sa faci tratament atat tu cat si partenera, asta daca ai partenera stabila.Daca nu, faci tu tratament, obligatoriu. Nu te juca si nu mai sta ca iti faci singur rau. Nu e rusine sa te duci, de asta sunt doctori, o sa te ajute.
Si daca mergi la doctor spune-i si problema cu fimoza, ai sa vezi ce mult o sa te ajute. In felul acesta, pe viitor nu vei mai avea probleme si daca te si tratezi corect, te vei vindeca.
Ai curaj si mergi la medic.
Multa sanatate iti doresc si chiar te rog sa imi mai scrii !
Alisia
La cealalta problema eu cred ca ai o boala cu transmitere sexuala si trebuie sa mergi la medic ca sa faci tratament atat tu cat si partenera, asta daca ai partenera stabila.Daca nu, faci tu tratament, obligatoriu. Nu te juca si nu mai sta ca iti faci singur rau. Nu e rusine sa te duci, de asta sunt doctori, o sa te ajute.
Si daca mergi la doctor spune-i si problema cu fimoza, ai sa vezi ce mult o sa te ajute. In felul acesta, pe viitor nu vei mai avea probleme si daca te si tratezi corect, te vei vindeca.
Ai curaj si mergi la medic.
Multa sanatate iti doresc si chiar te rog sa imi mai scrii !
Alisia
si baiatul meu are fimoza si ca sa nu-l operez l-am dat cu o crema cu steroizi, clobetasol.Gasesti informatii si pe google.Acum i s-a desprins o parte din pielita.Il doare putin dar e suportabil.
nu stiu ce specializare are doctoru care ma consulta
Te duci mai intai la dermatolog sa rezolvi pb cu boala si dupa aia la un chirurg. Dar poti vb si cu dermatologul ca daca e barbat te indruma unde sa mergi !
Succes,
Alisia
Succes,
Alisia
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3cand penisul meu este in erectie, ia o forma curbata in jos
- 3de ceva timp mi-au aparut niste pete rosii pe glandul, ca niste rani...
- 11Penis rosu
- 14Bubite rosii pe capul penisului
- 6Urgent: Rani pe penis care se vindeca greu
- 235Crapaturi piele penis
- 17Am o scurgere alba din penis
- 27probleme la penis, caut raspunsuri
- 14penisul meu e in erectie nu pot sa ii descopar capu de piele
- 7Probleme cu penisul - sfaturi
- 5Pete rosii penis si miros urat. VA ROG AJUTOR!!!
- 5Bubite albe pe penis!! Urgent!
- 20infectie vagin si penis
- 2Secretie branzoasa pe capul penisului
- 7Iritatie penis?
- 9Mancarimi si secretie... pe penis
- 2Iritatie penis in urma tratamentului
- 2Problema Penis - Ajutor
- 2Capul penisului
- 1Adancituri pe capul penisului + poze
Mai multe informații despre: Penisul penisul iritat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: