iritatie in jurul organelor genitale

buna, aproximativ in urma cu jumatate de an a inceput sa i-mi apara in jurul testicolelor o inflamatie rosiatica care se manifesta prin mancarimi si usturimi insuportabile, care cu timpul sa mai retras"vindecat" dar acum mi-a aparut din nou tot cu mancarimi si usturimi, nu am fost inca la medic din jena si si astept un raspuns din partea dumneavoastra,
va multumesc anticipat.
va multumesc anticipat.
2 comentarii

Salut ILV.Prietenul meu avea iceleasi simptome si l-am trimis la un medic urolog sa-l examineze.Desi este cam jenanta aceasta consultatie, trebuie facuta, pt a se administra tratament.Dar a facut aceste mancarimi din cauza ca avea Tricomonas si nu am stiut nici unul dintre noi, pana nu s-a manifestat la mine, cu mancarimi puternice.Deci trebuie sa mergi la medic sa te consulte, caci ma gandesc ac ai avut un contact sexual neprotejat, in urma caruia ai contactat o boala cu transmitere sexuala. O zi buna si cat mai repede mergi la medic.Pt sanatate neglijezi orice activitate.Armonie

Trichomonas-ul nu se manifesta prin "inflamatie rosiatica" in jurul testiculelor! In rest, sfatul ramane valabil, dar nu la urolog trebuie sa mergi ci la dermatolog!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1ciuperca ? infectie?
- 3Iritatie genitala
- 5iritatie in zona pubiana de cam o luna
- 3pete rosiatice-maronii ca niste rani pe zona pubiana
- 2dermatologie sau ginecologie?
- 0cos in zona pubiana
- 3iritatii in zona inghinala
- 0iritatie zona pubiana
- 4Aparitia unor umflaturi in zona pubiana!
- 3basici in zona genitala la copil
- 1Iritatie zona pubiana
- 2Problema zona pubiana
- 0Probleme feminine! Ajutor.
- 0Ajutati-ma! mi se ia piele in zona inghinala
- 1Pete roșii pe labia stânga ca o zona rasa însoțite de usturime!
- 2Vezicule/bubițe la nivel pubian(muntelui Venus)
Mai multe informații despre: iritatia in zona pubiana
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: