intrebare: scurgeri din cauza pastilelor?
Buna as avea si eu o intrebare am folosit timp de un an anticonceptionale Microginon 30 iar la 1 iulie am facut pauza menstruatia mi-a venit pe 10 august iar pe 28 am avut iar scurgeri se poate sa fie din cauza pastilelor?
4 comentarii
Da, este foarte posibil sa fie din cauza pilulelor. La intreruperea pilulelor menstruatia poate fi un pc haotica, deoarece ovarele, blocate atata timp, isi reiau activitatea ciclica spontana. Din fericire, asemenea probleme dispar de regula fara tratament.
Buna ziua...Daca fac un tratament cu anticonceptionale, nu ar trebui sa fac o pauza la catva timp? Le iau din luna mai pentru ca am un chist fara ascita pe ovarul stang.Dna doctor ginecolog mi-a spus ca daca le intrerup e posibil sa creasca...Nu as vrea sa ma obisnuiesc cu ele...si inca ceva...menstruatia imi vine sambata dimineata, la 4 zile dupa ultima pilula...As vrea sa inceapa cu ziua de luni...E ok daca timp de 2 luni iau mai repede cu 2 zile prima pilula?..Multumesc anticipat.
Pauzele la tratamentul cu anticonceptonale se prescriau pe vremuri, cand se credea ca acest lucru diminueaza riscul de instalare a reactiilor adverse severe (infertilitate, cancer, accidente tromboembolice). Dar s-a constatat ca nu are nici o legatura, astfel incat noua orientare nu mai recomanda aceste pauze in administrare.
Pentru a munta menstruatia lunea, cel mai bine este sa luati luna aceasta 23 de pilule in loc de 21.
Pentru a munta menstruatia lunea, cel mai bine este sa luati luna aceasta 23 de pilule in loc de 21.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2acnee si karissa
- 3anticonceptionale si ceai antiadipos
- 3oprirea anticonceptionalelor
- 3Influenteaza nurofenul efectul anticonceptionalelor?
- 3anticonceptionalele si infectia urinara, rog un doctor
- 3anticonceptionale ajuta la dezvoltarea sanilor?
- 0anticonceptionalele si diareea
- 3anticonceptionale vs ceai de slabit + medicamente astm
- 0Interactiv slim si anticonceptionalele
- 0Probleme cu anticonceptionalele
- 4ciclu neregulat dupa anticonceptionale
- 4Contraceptive Yaz.Nelamuriri
- 3anticonceptionale contra acneei
- 4Urgent!!!Va rog... contraceptie dupa nastere
- 3anticonceptionale Yaz?
- 0Anticonceptionale - ciclu neregulat
- 8Doza dubla de anticonceptionale - efecte
- 0Prima pastila anticonceptionala
- 0Complexul de vitamine scade eficacitatea?
- 2Karissa scurgeri
Mai multe informații despre: anticonceptionalele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: