intrebare pt. dr. psihiatrii: tratament de intretinere pentru depresie?
![dana08](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Am comandat deja 5 htp. Dar ce ma fac cu somnul pana imi ajunge coletul, 3 zile? Nick? Pot sa mai iau stilnox inca 2 nopti? ce zici? te rog raspunde-mi macar la intrebarea asta pana deseara.
0
03-03-2009, ora 18:08
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
![Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)](/arata_img.php?img=cont_25588.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Cu multa placere!
Da, tratamentele se iau concomitent exact cum ti-am spus...tratamentul se ia timp de 3 luni...5-htp-ul imbunatateste progresiv calitatea somnului si ccombate insomnia, depinzand strict de doza ingerata...am in lista de mess, doua persoane care iau acest tratament; una dintre ele, a scapata de tulburare obsesiv compulsiva si depresie nervoasa in 6 zile, iar cealalta, a inceput sa aiba rezultate pozitive, dupa aproximativ 2 saptamani, acum, nemaiavand nicio problema.
Daca ai simptomele specifice deficitului de tirozina, te rog sa faci tot posibilul sa iei si L-tirozina, chiar daca analizele T3 si T4 sunt bune, nu conteazal; tirozina se converteste atat in tiroxina (hormon tiroidian), cat si in L-dopa si mai departe in dopamina, adrenalina si noradrenalina (catecolamine necesare functiei psihice).
Poti sa mai iei Stilnox, dar jumatate din doza de aseara. Apoi, te rog ca maine seara sa iei jumatate din jumatatea pe care o vei lua in seara asta. Si apoi, poti incepe sa iei 5-htp si l-tirozina.
Daca nu ai inteles cum trebuie sa le iei, te rog sa ma mai intrebi si iti fac o schema pe o foaie de hartie si ti-o trimit pe e-mail, nu-i nici o problema!
Numai Bine, multa sanatate, spor la serviciu si ai grija de tine!
NICK:)
Da, tratamentele se iau concomitent exact cum ti-am spus...tratamentul se ia timp de 3 luni...5-htp-ul imbunatateste progresiv calitatea somnului si ccombate insomnia, depinzand strict de doza ingerata...am in lista de mess, doua persoane care iau acest tratament; una dintre ele, a scapata de tulburare obsesiv compulsiva si depresie nervoasa in 6 zile, iar cealalta, a inceput sa aiba rezultate pozitive, dupa aproximativ 2 saptamani, acum, nemaiavand nicio problema.
Daca ai simptomele specifice deficitului de tirozina, te rog sa faci tot posibilul sa iei si L-tirozina, chiar daca analizele T3 si T4 sunt bune, nu conteazal; tirozina se converteste atat in tiroxina (hormon tiroidian), cat si in L-dopa si mai departe in dopamina, adrenalina si noradrenalina (catecolamine necesare functiei psihice).
Poti sa mai iei Stilnox, dar jumatate din doza de aseara. Apoi, te rog ca maine seara sa iei jumatate din jumatatea pe care o vei lua in seara asta. Si apoi, poti incepe sa iei 5-htp si l-tirozina.
Daca nu ai inteles cum trebuie sa le iei, te rog sa ma mai intrebi si iti fac o schema pe o foaie de hartie si ti-o trimit pe e-mail, nu-i nici o problema!
Numai Bine, multa sanatate, spor la serviciu si ai grija de tine!
NICK:)
Am inteles schema, dimineata sun sa comand si L-tirozan, sper sa nu fie plecat deja coletul si sa platesc transportul de doua ori. Cam scumpe, dar daca sunt eficiente...Schema am inteles-o. Tirozina se ia tot 3 luni? Se intrerup tot treptat dupa 3 luni? Si cred ca se reiau la o alta recadere. Multumesc din suflet.
Nick, mie nu vrei sa-mi raspunzi? Pana la urma am ales, si am inceput de azi tratamentul cu 5 htp si l-tirozina. Spune-mi te rog ca pot bea dimineata o cafeluta.
Ai spus ca 5 htp trebuie luat si inainte de cina cu 30 min. Daca cina e la 6 seara, nu e repede sa iau la 5, 30 tratamentul? Poate ma pun la culcare doar la 10 seara. Si mai e un aspect: nu am o ora anume de a cina, e cam cum apuc. Mi-ar fi mult mai usor sa le iau chiar inainte de culcare, ambele. Asa nici nu uit de ele si nici nu trebuie sa ma tot gandesc oare cat mai este pana cinez? Poate sunt in vizita la cineva, poate nu mi-e foame intr-o seara, poate atatea altele.
Numai bine si multa sanatate.
Ai spus ca 5 htp trebuie luat si inainte de cina cu 30 min. Daca cina e la 6 seara, nu e repede sa iau la 5, 30 tratamentul? Poate ma pun la culcare doar la 10 seara. Si mai e un aspect: nu am o ora anume de a cina, e cam cum apuc. Mi-ar fi mult mai usor sa le iau chiar inainte de culcare, ambele. Asa nici nu uit de ele si nici nu trebuie sa ma tot gandesc oare cat mai este pana cinez? Poate sunt in vizita la cineva, poate nu mi-e foame intr-o seara, poate atatea altele.
Numai bine si multa sanatate.
0
06-03-2009, ora 20:24
![Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)](/arata_img.php?img=cont_25588.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Buna! Scz., nu prea am mai intrat pe forum, din lipsa de timp. Toate suplimentele pe care ti le-am spus, se iau 3 luni; dupa 3 luni, daca starea ta psihica iti permite, poti sa le intrerupi (in 5 zile), daca nu, poti sa continui sa le iei pe o perioada mai indelungata.
Poti sa bei o cafelutza dimineata, dar, nu este indicat, asta pentru ca te agita. In caz ca apar unele reactii nedorite, te rog sa numai bei cafea.
In caz ca cina o iei foarte devreme, atunci, te rog sa iei 5-htp-ul cu 30 de minute inainte de culcare si la minim 1 h de cina, dar, intervalul dintre tirozina si 5htp, sa fie de minim 30 de minute (pt ca nu se absorb corespunzator, daca sunt luate impreuna). In concluzie, ca mananci, ca nu mananci, ca esti sau nu in vizita la cineva, trebuie sa iei 5htp-ul la o diferenta de minim 30 de minute fata de tirozina si musai pe stomacul gol.
Hai ca am senzatia ca te-am ametit de tot...important este sa retii ca, 5htp-ul se ia de doua ori pe zi pe stomacul gol si tirozina, se ia la minim 30 de minute fata de 5htp...
Multa sanatate si fericire!
Poti sa bei o cafelutza dimineata, dar, nu este indicat, asta pentru ca te agita. In caz ca apar unele reactii nedorite, te rog sa numai bei cafea.
In caz ca cina o iei foarte devreme, atunci, te rog sa iei 5-htp-ul cu 30 de minute inainte de culcare si la minim 1 h de cina, dar, intervalul dintre tirozina si 5htp, sa fie de minim 30 de minute (pt ca nu se absorb corespunzator, daca sunt luate impreuna). In concluzie, ca mananci, ca nu mananci, ca esti sau nu in vizita la cineva, trebuie sa iei 5htp-ul la o diferenta de minim 30 de minute fata de tirozina si musai pe stomacul gol.
Hai ca am senzatia ca te-am ametit de tot...important este sa retii ca, 5htp-ul se ia de doua ori pe zi pe stomacul gol si tirozina, se ia la minim 30 de minute fata de 5htp...
Multa sanatate si fericire!
Inca n-am inceput sa beau cafea, dar imi lipseste. Nu m-ai ametit deloc. M-au ametit prospectele.Si-acum te ametesc eu. In prospectul de la L-tirozina scrie ca reduce apetitul, ori eu si asa nu am nici un apetit in perioada asta si foarte greu ma mobilizez sa mananc. Dimineata m-am trezit cu stari de greata ( dupa o noapte in care in sfarsit am dormit). In ambele prospecte scrie ca pot aparea stari de greata, dar daca apar de la l-tirozina trebuie intrerupt tratamentul. De unde sa stiu eu de la care au aparut (de la tirozina, sau de la 5htp)? Tot e bine ca nu am alte efecte adverse.
Alt semn de intrebare: in prospectul de la 5 htp spune sa nu depasesc 2 pastile in decurs de 24 ore. Tu-mi spui sa incep cu 3 peste o saptamana.
Altceva: Intotdeauna mi-am luat antidepresivele seara, toata doza pe o zi odata, pentru ca asa mi-a mers mie bine. Ar fi rau daca as lua ambele pastile de 5 htp odata, seara?
Catinofort nu iau, beau ceai de catina. Mi-au iesit analizele la ficat, ca si mg, sunt bune.
TGO= 27.9
TGP =16.9
CA =9.9
MG =1.95
Multumesc mult de sfaturi, nu stii ce mult conteaza o parere atunci cand o astepti! Zilele astea cand asteptam un raspuns de la tine si nu l-am primit, am fost terminata. De-asta am insistat si cu mail-uri, pt care te rog sa ma scuzi. Credeam ca ma ocolesti intentionat, pt ca pe forum am vazut ca ai avut activitate, e drept ca m-ai scazuta ca de obicei.
Multa sanatate si tie.
Alt semn de intrebare: in prospectul de la 5 htp spune sa nu depasesc 2 pastile in decurs de 24 ore. Tu-mi spui sa incep cu 3 peste o saptamana.
Altceva: Intotdeauna mi-am luat antidepresivele seara, toata doza pe o zi odata, pentru ca asa mi-a mers mie bine. Ar fi rau daca as lua ambele pastile de 5 htp odata, seara?
Catinofort nu iau, beau ceai de catina. Mi-au iesit analizele la ficat, ca si mg, sunt bune.
TGO= 27.9
TGP =16.9
CA =9.9
MG =1.95
Multumesc mult de sfaturi, nu stii ce mult conteaza o parere atunci cand o astepti! Zilele astea cand asteptam un raspuns de la tine si nu l-am primit, am fost terminata. De-asta am insistat si cu mail-uri, pt care te rog sa ma scuzi. Credeam ca ma ocolesti intentionat, pt ca pe forum am vazut ca ai avut activitate, e drept ca m-ai scazuta ca de obicei.
Multa sanatate si tie.
0
07-03-2009, ora 15:20
Buna!
Este normal sa ai greata. Greata va dura maxim 2-3 zile si o ai de la ambele...in mod normal, depresia si starile depresive, determina o oarecare anorexie, insa, daca deja aveai un apetit aproape inexistent, cu ajutorul 5-htp si L-tirozina, vei avea un apetit mai satisfacator decat inainte. 5htp-ul si L-tirozina se administreaza si in cazul oamenilor care sufera de hiperfagie, tocmai de aceea pe prospect scrie ca reduce apetitul, dar in cazul tau va provoca o situatie diametral opusa, vei vedea!
Deocamdata ia-le pe amandoua cum ti-am spus, iar daca in maxim 3 zile greata nu dispare, incearca sa reduci la jumatate L-tirozina!
Asa este, ai dreptate, pe prospect scrie ca nu ai voie sa iei mai mult de 2 cps pe zi, dar producatorul a uitat sa precizeze faptul ca, o persoana care a luat mult timp clomipramina si nu numai, are o reactivitate mai mica la un antidepresiv natural; oricum, 5-http-ul poate sa fie luat in cantitati de maxim 500-600 de mg, depinde exclusiv de raspunsul organismului tau...momentan, vei lua decat maxim 3 pe zi.
Nu, nu poti sa iei toata doza intr-o singura priza, i-ar scadea actiunea terapeutica si ar acoperi decat 12 h din 24, dar, poti sa faci si testul acesta, daca iti merge bine, poti sa continui asa!
Este foarte bun si ceaiul de catina!
Ma bucur ca analizele sunt okay si iti doresc numai bine!
Nu am primit nici un e-mail de la tine.
Cu multa placere,
NICK!
Este normal sa ai greata. Greata va dura maxim 2-3 zile si o ai de la ambele...in mod normal, depresia si starile depresive, determina o oarecare anorexie, insa, daca deja aveai un apetit aproape inexistent, cu ajutorul 5-htp si L-tirozina, vei avea un apetit mai satisfacator decat inainte. 5htp-ul si L-tirozina se administreaza si in cazul oamenilor care sufera de hiperfagie, tocmai de aceea pe prospect scrie ca reduce apetitul, dar in cazul tau va provoca o situatie diametral opusa, vei vedea!
Deocamdata ia-le pe amandoua cum ti-am spus, iar daca in maxim 3 zile greata nu dispare, incearca sa reduci la jumatate L-tirozina!
Asa este, ai dreptate, pe prospect scrie ca nu ai voie sa iei mai mult de 2 cps pe zi, dar producatorul a uitat sa precizeze faptul ca, o persoana care a luat mult timp clomipramina si nu numai, are o reactivitate mai mica la un antidepresiv natural; oricum, 5-http-ul poate sa fie luat in cantitati de maxim 500-600 de mg, depinde exclusiv de raspunsul organismului tau...momentan, vei lua decat maxim 3 pe zi.
Nu, nu poti sa iei toata doza intr-o singura priza, i-ar scadea actiunea terapeutica si ar acoperi decat 12 h din 24, dar, poti sa faci si testul acesta, daca iti merge bine, poti sa continui asa!
Este foarte bun si ceaiul de catina!
Ma bucur ca analizele sunt okay si iti doresc numai bine!
Nu am primit nici un e-mail de la tine.
Cu multa placere,
NICK!
Multumesc mult :) Mail-urile ti le-am scris pe adresa -, eram tare necajita. Nu am primit inapoi atentionare cum ca mail-urile nu au fost livrate. Cine stie?!. Am incercat sa te contactez si pe mess, aceeasi adresa, acum nu mai conteaza.
Iarta-ma ca ti-am pus atatea intrebari, dar in general nu iau nimic pana nu am toate raspunsurile.
Numai bine si sper sa te mai gasesc aici cand am nevoie.
Iarta-ma ca ti-am pus atatea intrebari, dar in general nu iau nimic pana nu am toate raspunsurile.
Numai bine si sper sa te mai gasesc aici cand am nevoie.
0
07-03-2009, ora 18:35
:))))))))))))))))))))))))
Acum am citit mailurile. De obicei, nu intru pe acea adresa de mail, o am exclusiv pt messenger. -
Am observat ca erai destul de necajita, dar nu mai conteaza, te-am inteles. In acest moment, trec printr-o perioada foarte grea, perioada in care starile depresive ma coplesesc. Nu am chef sa fac nimic, memoria imi joaca feste etc. In Aprilie incep serviciul si imi voi cumpara tratamentul pe care il iei si tu. Depresia din acest moment, sta la baza unor probleme pe care nu le pot dezvalui aici; daca te intereseaza, ti le voi sp cand vom vb pe mess.
Nu am ce sa iti iert, din contra, te admir ca ai un caracter "detectivist" si vrei sa afli tot ce te intereseaza. In caz ca nu ma gasesti pe forum (in urmatoarea perioada nu voi mai intra pentru ca nu ma simt bine) sau pe mess, trimite-mi mail pe adresa de mai sus, cu siguranta iti voi rsp si te voi ajuta in tot ceea ce doresti.
Numai Bine, multa sanatate si Dumnezeu sa te ajute in tot ceea ce iti propui sa intreprinzi!
Acum am citit mailurile. De obicei, nu intru pe acea adresa de mail, o am exclusiv pt messenger. -
Am observat ca erai destul de necajita, dar nu mai conteaza, te-am inteles. In acest moment, trec printr-o perioada foarte grea, perioada in care starile depresive ma coplesesc. Nu am chef sa fac nimic, memoria imi joaca feste etc. In Aprilie incep serviciul si imi voi cumpara tratamentul pe care il iei si tu. Depresia din acest moment, sta la baza unor probleme pe care nu le pot dezvalui aici; daca te intereseaza, ti le voi sp cand vom vb pe mess.
Nu am ce sa iti iert, din contra, te admir ca ai un caracter "detectivist" si vrei sa afli tot ce te intereseaza. In caz ca nu ma gasesti pe forum (in urmatoarea perioada nu voi mai intra pentru ca nu ma simt bine) sau pe mess, trimite-mi mail pe adresa de mai sus, cu siguranta iti voi rsp si te voi ajuta in tot ceea ce doresti.
Numai Bine, multa sanatate si Dumnezeu sa te ajute in tot ceea ce iti propui sa intreprinzi!
Multumesc inca odata si multa sanatate si tie!
![mary_darius](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
sotul meu are turbulare schizofrenica si ia tratament de 11 luni mai are o luna si termina tratamentu ia ripes, depakine, romparkin dar are o problema nu mai poate face sex sa fie de tratament ???????? va rog sa imi raspundeti cat mai repede multumesc.
0
20-09-2009, ora 18:41
Stimată doamnă Mary,
Da, este de la tratament. Scăderea libidoului, şi chiar impotenţa sunt reacţii adverse foarte frecvente ale medicaţiei psihiatrice. Consultaţi medicul pentru analizarea cazului soţului dumneavoastră!
Toate cele bune...
Cu deosebit de multă plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
Da, este de la tratament. Scăderea libidoului, şi chiar impotenţa sunt reacţii adverse foarte frecvente ale medicaţiei psihiatrice. Consultaţi medicul pentru analizarea cazului soţului dumneavoastră!
Toate cele bune...
Mister NICK;)
mai am o intrebare daca mai puteti sa imi raspundeti sotul meu mai are 1 luna de tratament dupa ce il termina o sasi revina la normal ????????multumesc
0
24-09-2009, ora 15:54
Depinde exclusiv de cum răspunde la tratament, dar oricum va trebui să ia o doză de întreţinere şi după această perioadă de 12 luni (cel puţin aşa se obişnuieşte, acum depinde numai de ce consideră psihiatrul). Vorbiţi cu psihiatrul soţului dumneavoastră (să nu întrerupeţi tratamentul din proprie iniţiativă, NU aveţi voie)!
Toate cele bune şi însănătoşire grabnică!
Mister NICK;)
Mister NICK;)
mai am o intrebare si sper sa nu va suparati ca va pun atatea intrebari ce doza de intretinere mai trebuie sa ia dupa acest tratament de 12 luni
0
26-09-2009, ora 19:56
Staţi liniştită, nu mă supăr, nu am de ce!
Doza de întreţinere va fi acea doză pe care psihiatrul i-o va recomanda soţului dvs. în funcţie de evoluţia clinică...v-am vb despre această doză pentru că afecţiunile psihotice sunt cronice şi au nevoie de medicaţie antipsihotică pentru a le ţine sub control, chiar şi când se ajunge la momentul în care persoana bolnavă se comportă 100% normal. Renunţarea la o doză minimă eficace favorizează apariţia recidivei. Vorbiţi vă rog cu psihiatrul soţului dumneavoastră pentru mai multe detalii. Toate cele bune!
Mister NICK;)
Doza de întreţinere va fi acea doză pe care psihiatrul i-o va recomanda soţului dvs. în funcţie de evoluţia clinică...v-am vb despre această doză pentru că afecţiunile psihotice sunt cronice şi au nevoie de medicaţie antipsihotică pentru a le ţine sub control, chiar şi când se ajunge la momentul în care persoana bolnavă se comportă 100% normal. Renunţarea la o doză minimă eficace favorizează apariţia recidivei. Vorbiţi vă rog cu psihiatrul soţului dumneavoastră pentru mai multe detalii. Toate cele bune!
Mister NICK;)
nu mam exprimat e bine cand vam pus intrebare dupa ce termina tratamentu cu sexu isi revine la normal ?????? multumesc
0
03-10-2009, ora 14:26
Da, dar după un interval de timp!
![ramayana](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
buna seara
Am si eu o intrebare
iau efectin de, nici nu mai stiu de vreo 4 ani , daca nu iau 2 3 zile mi se face rau se poate sa iau toata viata ?
o sa scap vreodata de acest medicament?
precizez ca mai ies cateodata la o bere 2 cu baietii
Multumesc
Am si eu o intrebare
iau efectin de, nici nu mai stiu de vreo 4 ani , daca nu iau 2 3 zile mi se face rau se poate sa iau toata viata ?
o sa scap vreodata de acest medicament?
precizez ca mai ies cateodata la o bere 2 cu baietii
Multumesc
0
05-10-2009, ora 16:38
În primul rând vă este strict interzisă asocierea unui antidepresiv cu alcool, chiar şi în cantităţi mici, iar în al doilea rând, NU aveţi voie să întrerupeţi administrarea Efectinului, (nici măcar o singură zi) pt. că veţi experimenta efecte negative ale sindromului de discontinuitate. Pentru a renunţa la tratament trebuie să vă adresaţi medicului care v-a recomandat tratamentul. Dânsul vă va face o schema terapeutică de renunţare gradată pentru a evita pe cât posibil stările de rău din cursul renunţării la antidepresiv.
Renunţarea la Efectin este posibilă, nu trebuie să-l luaţi toată viaţa dacă nu doriţi, dar trebuie făcută corect, nu din proprie iniţiativă şi fără cunoştinţă de cauză!
În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
Renunţarea la Efectin este posibilă, nu trebuie să-l luaţi toată viaţa dacă nu doriţi, dar trebuie făcută corect, nu din proprie iniţiativă şi fără cunoştinţă de cauză!
În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
![adi 5](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
buna am si eu o fina care se smite rau. Doctorul de familie atrimis-o la psihiatru, cred ca are si o lipsa mare de calciu, la pshiatrie ia prescris calciu intravenos, Vit B6 Vit C si glucoza, ia mai dat Xanax Efectin i-a fost bine vre-o cateva zile acum ainceput sa-i tremure din nou picioarele si are stari de greata.Daca ramane singura plange, are si o durere care nu-i da voie sa respire de stomac si raspunde in spate.Nu stiu ce sa mai fac cu ea pentu-ca are o fetita de crescut .Vreau si eu sa aflu care este cauza boli, daca este cu adevarat o depresie am uitat i-a murit tata -socru ea s-a inteles foarte bine cu el, ingrijindu-l pt ca a avut cancer. Multumesc.
0
13-10-2009, ora 21:21
Reveniţi cu dânsa la psihiatrul care i-a prescris tratamentul pentru o revizuire a conduitei medicale. Toate cele bune şi însănătoşire grabnică!
Mister NICK;)
Mister NICK;)
![pulberedestele](/arata_img.php?img=cont_38961.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Nick, comentariile tale sunt intotdeauna pertinente, dar nu crezi ca tinzi spre un anume fanatism religios, sau mai bine zis, nu crezi ca pentr un om simplu, credincios, e drept, e prea mult ce adaugi tu dupa numele tau.Te rog, gandeste-te, s-ar putea sa fie si un semn al bolii tale.
0
14-10-2009, ora 14:31
POFTIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM????????????????????????????????????????????
De când credinţa este o boală??? Dacă te referi la bigotism, stai liniştit, nu sunt, şi nici pocăit, aşa că...
Ştii ce spune Mântuitorul Iisus Hristos?????? Cine se ruşinează de mine, mă voi ruşina şi eu de el în faţa Tatălui Meu.NU mă interesează ce crede NIMENI, dar absolut nimeni, şi dacă sunt bolnav de ceva, sunt de IUBIRE.
Şi totuşi, mulţumesc pentru sfat! N-am să renunţ la nota de subsol NICIODATĂ, nici dacă vin 7 antihrişti şi mă obligă. Cui nu-i convine să NU citească, şi PUNCT! Eventual am s-o scurtez, dar de eliminat...
Numai Bine!
Mister NICK;)
De când credinţa este o boală??? Dacă te referi la bigotism, stai liniştit, nu sunt, şi nici pocăit, aşa că...
Ştii ce spune Mântuitorul Iisus Hristos?????? Cine se ruşinează de mine, mă voi ruşina şi eu de el în faţa Tatălui Meu.NU mă interesează ce crede NIMENI, dar absolut nimeni, şi dacă sunt bolnav de ceva, sunt de IUBIRE.
Şi totuşi, mulţumesc pentru sfat! N-am să renunţ la nota de subsol NICIODATĂ, nici dacă vin 7 antihrişti şi mă obligă. Cui nu-i convine să NU citească, şi PUNCT! Eventual am s-o scurtez, dar de eliminat...
Numai Bine!
Mister NICK;)
![pulberedestele](/arata_img.php?img=cont_38961.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Esti un om bun si ai principii morale sanatoase, esti credincios, si eu sunt, dar afisarea asta a credintei poate parea ostentativa si poate ridica si cateva mici semne de intrebare.Stiu ca trebuie sa fii delicat atunci cand te apropii de sufletul cuiva si lucrurile astea pe care le-ai scris sunt sfinte pentru tine.Gandeste-te totusi si la ceea ce ti-am scris inainte si incearca sa fii mai ponderat.Eu ti-as recomanda moderatie, astfel incat sa ai un echilibru in viata de zi cu zi.Numai bine si te rog sa ma scuzi daca am fost prea abrupt, poate insistent, daca te-am tulburat prea mult.Sunt doar un om.
0
14-10-2009, ora 15:44
Şi eu sunt om, nu sunt altceva şi sunt şi foarte ponderat...şi foarte echilibrat! Nu ai fost nici insistent şi nici abrupt, ţi-ai spus părerea, am ţinut cont de ea, dar nu se va schimba nimic de acum încolo...
Toate cele bune!
Mister NICK;)
Toate cele bune!
Mister NICK;)
La urma urmelor e doar parerea mea subiectiva, daca tie ti-e bine si asta iti da putere, totul e OK.Chiar imi fac reprosuri in legatura cu ce ti-am scris, poate m-am inselat.O sa te citesc in continuare cu placere.O zi buna si tie!
0
14-10-2009, ora 15:54
Nu ştiu dacă te-ai înşelat, dar te rog să nu-şi mai faci reproşuri. Dacă asta ai simţit...
Datorită LUI Dumnezeu trăiesc...am făcut până acum un şoc anafilactic, 2 clinice, 2 accidente vasculare cerebrale, am fost electrocutat etc., aşa că...IL IUBESC enorm şi nu există forţă terestră care să mă impiedice să-L iubesc şi să şi arăt acest fapt, fără a-mi dori slavă deşartă din partea semenilor mei, chiar sunt în total antagonism cu ea!
Şi poate sunt nebun, dar mai bine nebun după Dumnezeu decât nebun după.(fiecare înţelege ce doreşte prin aceste puncte de suspensie)...toate cele bune!
Mister NICK;)
Datorită LUI Dumnezeu trăiesc...am făcut până acum un şoc anafilactic, 2 clinice, 2 accidente vasculare cerebrale, am fost electrocutat etc., aşa că...IL IUBESC enorm şi nu există forţă terestră care să mă impiedice să-L iubesc şi să şi arăt acest fapt, fără a-mi dori slavă deşartă din partea semenilor mei, chiar sunt în total antagonism cu ea!
Şi poate sunt nebun, dar mai bine nebun după Dumnezeu decât nebun după.(fiecare înţelege ce doreşte prin aceste puncte de suspensie)...toate cele bune!
Mister NICK;)
![ciorobea nicolae](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
as vrea si eu un sfat in legatura cu sindromul depresiv anxios. am fost diagnosticat cu aceasta boala acum 4 ani. am avut si atacuri de panica inainte dar acum au incetat.am facut tratament cu xeroxat, cu velaxin solian si cu tot felul de medicamente. am facut analize la singe ekg.rmn neurologie si toate mi-au iesit bine. de o saptamina am incetat sa mai iau medicamente (am renuntat treptat, conf. sfatului medicului). si nu ma simt bine aproape zilnic am stari de ameteli si de rau.am incercat si tratamente naturiste dari in zadar. acum am stari de rau si ameteli zilnic si tot asa aveam si cind luam medicamente. ce sa ma fac?mi-e teama ca o sa-mi revina boala daca am incetat cu medicamentele si mi-e teama deasemeni sa iau din nou medicamente.cum sa ma fac bine?ce sa fac/ stie cineva sa ma indrume? va rog mult!
0
13-11-2009, ora 21:30
Bună seara,
Terapia prin petale de flori patentată de d-nul Edward Bach este excelentă pentru suferinţa dvs.
Trebuie să vă fac un test de compatibilitate, pentru a vedea cât sunteţi de concordant cu anumite remedii florale şi pentru a putea realiza o combinaţie de esenţe, care să interfereze pozitiv şi să vă echilibreze rangul de psiho-emotivitate!
Am să vă pun un set de intrebări:
Acest sindrom depresiv-anxios a fost precedat de o psiho-traumă, un şoc clinic, o despărţire, o pierdere etc.?
Acele temeri sunt fondate (au o cauză) sau episoadele anxioase sunt pur şi simplu inexplicabile şi fără o cauză (aprehensiuni)?
Când sunteţi depresiv, sunteţi şi anxios în acelaşi timp? Aceste 2 stări sunt total diferenţiate sau au momente când sunt ciclice: depresie - anxietate; anxietate - depresie???
Când sunteţi depresiv, sunteţi şi letargic (lipsit de energie, vitalitate, un fel de amorţeală, inactivitate, hipotonie etc.)?
Vi s-a întâmplat să aveţi intercalate printre aceste stări de depresie/anxietate şi stări de euforie?
Depresia se accentuează în spaţiile neaerisite, sau doar anxietatea? (chiar amândouă?);
Anxietatea are un debut brusc?
Stările de melancolie vi se par că apar şi dispar fără un motiv evident?
Vi s-a întâmplat să fiţi anxios datorită unor presentimente că ceva rău s-ar putea întâmpla sau se vor întâmpla?
Vă temeţi să nu vă pierdeţi echilibrul psihic (să nu vă pierdeţi minţile)?
Aveţi sentimente de frică faţă de propriile reacţii emoţionale?
Aveţi gânduri remanente (persistente), repetitive, care credeţi că vă accentuează sau alimentează anxietatea (sau chiar o produc!)?
Suferiţi de vreo fobie? etc. etc. etc.
Orice altă remarcă/informaţie pe care o consideraţi importantă, vă rog să o precizaţi fără timiditate sau reţinere de orice natură.
Toate cele bune (aştept rsp dvs., altfel nu vă pot ajuta decât cu nişte sfaturi pe care cu siguranţă deja le-aţi primit...)
Mister NICK;)
Terapia prin petale de flori patentată de d-nul Edward Bach este excelentă pentru suferinţa dvs.
Trebuie să vă fac un test de compatibilitate, pentru a vedea cât sunteţi de concordant cu anumite remedii florale şi pentru a putea realiza o combinaţie de esenţe, care să interfereze pozitiv şi să vă echilibreze rangul de psiho-emotivitate!
Am să vă pun un set de intrebări:
Acest sindrom depresiv-anxios a fost precedat de o psiho-traumă, un şoc clinic, o despărţire, o pierdere etc.?
Acele temeri sunt fondate (au o cauză) sau episoadele anxioase sunt pur şi simplu inexplicabile şi fără o cauză (aprehensiuni)?
Când sunteţi depresiv, sunteţi şi anxios în acelaşi timp? Aceste 2 stări sunt total diferenţiate sau au momente când sunt ciclice: depresie - anxietate; anxietate - depresie???
Când sunteţi depresiv, sunteţi şi letargic (lipsit de energie, vitalitate, un fel de amorţeală, inactivitate, hipotonie etc.)?
Vi s-a întâmplat să aveţi intercalate printre aceste stări de depresie/anxietate şi stări de euforie?
Depresia se accentuează în spaţiile neaerisite, sau doar anxietatea? (chiar amândouă?);
Anxietatea are un debut brusc?
Stările de melancolie vi se par că apar şi dispar fără un motiv evident?
Vi s-a întâmplat să fiţi anxios datorită unor presentimente că ceva rău s-ar putea întâmpla sau se vor întâmpla?
Vă temeţi să nu vă pierdeţi echilibrul psihic (să nu vă pierdeţi minţile)?
Aveţi sentimente de frică faţă de propriile reacţii emoţionale?
Aveţi gânduri remanente (persistente), repetitive, care credeţi că vă accentuează sau alimentează anxietatea (sau chiar o produc!)?
Suferiţi de vreo fobie? etc. etc. etc.
Orice altă remarcă/informaţie pe care o consideraţi importantă, vă rog să o precizaţi fără timiditate sau reţinere de orice natură.
Toate cele bune (aştept rsp dvs., altfel nu vă pot ajuta decât cu nişte sfaturi pe care cu siguranţă deja le-aţi primit...)
Mister NICK;)
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Rivotril si Efexor pentru depresie
- 11Cititi, va rog, pana la capat si ajutati-ma daca puteti!!! episoade depresive
- 4este posibil ca anticonceptionalele laurina se dea depresii si sa para din nou acneea?
- 72Intrebare pentru medicii psihiatri si nu numai
- 38depresie, ganduri de suicid?
- 10Depresia se poate trata?
- 19Va rog ajutati-ma sunt in pragul sinuciderii
- 10Deshidratarea, la originea depresiilor şi a proastei dispoziţii
- 2anxietate si depresie
- 14va rog sa ma ajutati.. atacuri de panica, depresia si anxietatea
- 3sufar de depresie?
- 4Tahicardie tot timpul
- 6post internare: depresie. refuzul de a mai manca... a slabit 30 kg in 2 luni
- 29Nu mai pot face fata!!!
- 2grup suport depresie Brasov
- 93Anxietate si depresie, ce ma fac?
- 4Pareri
- 21Asociere doua antidepresive considerati normal?
- 28Tratament depresie Tulburare bipolara
- 10Depresie și TOC
Mai multe informații despre: Depresia medicamente antidepresive
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: