intrebare legata de lapte, va rog raspuns

04-02-2010
mirelaaprilie
Nu este medic/terapeut
mirelaaprilie
de cand ma stiu am baut lapte aproape in fiecare zi. de curand am citit ca s-ar putea sa nu fie chiar atat de bine. e adevarat? sa beau mai putin? mai rar? dar cei 24 de ani in care am baut continuu nu ma afecteaza? unii doctori au zis ca e bine sa bei lactate ca asa isi ia corpul calciul de care ai nevoie sa nu faci osteoporoza... acum am citit si prostia asta care spunea ca lactatele sunt rele si cresc nu stiu ce productie de mucus si duc la nu stiu ce cancer. e adevarat? sau sunt doar presupuneri de ambele parti?
si daca renunti total la lactate de unde naiba iti mai iei calciul in mod natural din dieta? nu pastile si prostii din astea.. natural asa
1 comentarii
0
04-02-2010, ora 21:09
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Nu te lua dupa toate prostiile, eu am pe lista de pacienti batrani care acum au peste 90 de ani, nu-si mai amintesc bine cum arata un spital pe dinauntru, nu i-am putut niciodata pune in condica de cronici pentru ca nu am avut pentru ce, si care spun ca toata viata lor au avut la masa lapte si produse lactate.Nu au facut nici cancer, nici gastrita, nici colita, nici hipercalcemie si au supravietuit razboaielor si bolilor de atunci.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.