intrebare despre ochelari
Am ambliopie la ochiul stang.Vederea la distanta a ochiului bun, drept, mi s-a slabit iar la un control mi-a dat niste ochelari care la stangul nu ma ajuta dar la dreptul cam da.Intrebarea mea este tre sa-i port mereu pentru dreptul sau numai din cand in cand cand am nevoie la distanta ?Aproape vad cu el, la distanta am mici dificultati.Deci ?
Si inca ceva.La stangul am +3 cilindric si + 3 sferic cu axa 95 grade iar cineva mi-a spus ca daca port ochelari cu dioptria asta si nu il acopar pe cel bun cand ii port o dau in strabism ca-mi fuge dreptu dupa stangu.e adevarat ?
Ca niste concluzii...trebuie sa ii port mereu pentru dreptu ?...pot face strabism daca am dioprie mare la cel cu ambliopie si nu il acopar pe cel bun ?...cat de dezvoltat este ochiul meu bolnav dupa aceste dioptrii pe o scara de la 1-10?Cum ar trebui sa fac ?...sa-i port mereu fara sa acopar nimic..sa ii port uneori si sa-l acopar pe cel bun sau cum ?:|
Si inca ceva.La stangul am +3 cilindric si + 3 sferic cu axa 95 grade iar cineva mi-a spus ca daca port ochelari cu dioptria asta si nu il acopar pe cel bun cand ii port o dau in strabism ca-mi fuge dreptu dupa stangu.e adevarat ?
Ca niste concluzii...trebuie sa ii port mereu pentru dreptu ?...pot face strabism daca am dioprie mare la cel cu ambliopie si nu il acopar pe cel bun ?...cat de dezvoltat este ochiul meu bolnav dupa aceste dioptrii pe o scara de la 1-10?Cum ar trebui sa fac ?...sa-i port mereu fara sa acopar nimic..sa ii port uneori si sa-l acopar pe cel bun sau cum ?:|
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6LENTILE SAU OCHELARI?
- 9cine ma poate ajuta
- 5Analize oftalmologice.. cat de grav este?
- 9Schimbare de dioptri si vedere -in ceata- la un ochi
- 3Sunt ochelarii singura solutie pentru ochii obositi? Afecteaza in vreun fel echilibrul?
- 2Am nevoie de ochelari?
- 2Ma dor ochii, ce sa fac?
- 4ochelari de citit vs ochelari intermediari
- 3Pentru un doctor orl
- 0Intrebare ochelari progresivi
- 2Răspuns urgent! mi se face rau de la ochelari
- 0Lentile aburite
- 1Miopie
- 2Miopie.
- 0Rezultate de ochelari
- 1Astigmatism și miopie copil de 6 ani
Mai multe informații despre: ochelarii de vedere