Intrebare operatie polipi
Bunā ziua
Am o intrebare in legatura cu efectele post operatorii la operația de polipi. Copilul meu in varsta de 8 ani si8 luni a fost operat de polipi acum 8 zile insa la 5 zile de la intervenție acuză dureri de cap. Ii trec daca administrez nurofen sau panadol. Am fost cu el la control la dr care L-a operat și a spus că totul e ok si ca durerea de cap face parte din simptomele post operatorii. Ideea e ca din ziua a 5-a si pana acum il doare capul cam la 9 ore.o dată dimineata si o data dupa-amiaza.intrebarea mea este daca subt normale aceste dureri. Tin sa precizez ca a fost operat prin coblatie si pe langa dureri de cap spune că il dor si urechile. Mulțumesc
Am o intrebare in legatura cu efectele post operatorii la operația de polipi. Copilul meu in varsta de 8 ani si8 luni a fost operat de polipi acum 8 zile insa la 5 zile de la intervenție acuză dureri de cap. Ii trec daca administrez nurofen sau panadol. Am fost cu el la control la dr care L-a operat și a spus că totul e ok si ca durerea de cap face parte din simptomele post operatorii. Ideea e ca din ziua a 5-a si pana acum il doare capul cam la 9 ore.o dată dimineata si o data dupa-amiaza.intrebarea mea este daca subt normale aceste dureri. Tin sa precizez ca a fost operat prin coblatie si pe langa dureri de cap spune că il dor si urechile. Mulțumesc
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 387operatie polipi
- 21bebe 1 an 5 luni otita seroasa-recomandare operatie polipi
- 32operatie de polipi
- 15Operatie polipi?
- 12polipi nazali - la o fetita de 6 ani
- 3operatie polipi
- 7Operatie polipi si amigdale
- 2Operatie polipi baietel 5 ani
- 2Copilul meu vorbeste pe nas dupa operatia de polipi
- 4Operație de polipi și micșorare amigdale
- 1Polipi nazali