operatie polipi copil 3 ani
Buna ziua
In urma cu zece zile fetita mea in varsta de 3 ani a fost operata de polipi.A primit tratament:7 zile nurofen, 7zile sinupret, 7zile colargol.Problema este ca dupa ce am terminat tratamentul a inceput durerea de cap, gat, febra 38.5.Am fost la control postoperator si nu am primit decat un antibiotic cefort, doar daca febra urca peste 39.5.Intrebarea mea este normal sa acuze durere (cap, gat, febra, )dupa aproape 2 saptamani de la operatie, ar tb sa incep cu antibioticul.
Multumesc anticipat!
In urma cu zece zile fetita mea in varsta de 3 ani a fost operata de polipi.A primit tratament:7 zile nurofen, 7zile sinupret, 7zile colargol.Problema este ca dupa ce am terminat tratamentul a inceput durerea de cap, gat, febra 38.5.Am fost la control postoperator si nu am primit decat un antibiotic cefort, doar daca febra urca peste 39.5.Intrebarea mea este normal sa acuze durere (cap, gat, febra, )dupa aproape 2 saptamani de la operatie, ar tb sa incep cu antibioticul.
Multumesc anticipat!
1 comentarii
febra nu are legatura cu operatia
este o infectie acuta ( virala sau bacteriana) trebue sa stabileasca medicul
tratamentul cu antibiotic, antiinfmator, picaturi in nas si sprey in gat sunt obligatorii
este o infectie acuta ( virala sau bacteriana) trebue sa stabileasca medicul
tratamentul cu antibiotic, antiinfmator, picaturi in nas si sprey in gat sunt obligatorii
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3operatia de polipi, gat rosu... la copil de 5 ani
- 4Operatie polipi.. prin ce metoda?
- 7Ma simt rau dupa operatie la nas
- 15Operatie polipi?
- 4respiratie urat mirositoare dupa operatia de polipi
- 2fetita operata de polipi
- 2polip nazal
- 1Dupa operatie polipi.
- 2operatie polipi
- 0interventie polipi/amigdalite
- 0Intrebare operatie polipi
- 0Ajutati-ma - dupa operatie de polipi și amigdale copii
- 9Ajutor! probleme după operația de polipi copil 6 ani
- 1Operație polipi
- 4Operatie polipi - dureri postoperator
- 2Da sau nu operatiei de polipi
- 1Anestezie după pneumonie
- 7Copil 8 ani - Multiple episoade de rinosinuzita, sinuzita bacteriana - se recomanda scoaterea polipi
Mai multe informații despre: operatia de polip nazal
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: