Operatie polipi
Buna seara,
Fetița mea în vârstă de 6 ani a fost operată în iunie de polipi în urma mai multor otite.
După o săpt de la operatie a început să îi curgă nasul si strănuta si de atunci nu se mai opreste.Am fost trimiși la alergolog întrucât si ragusise, i am facut teste pe mama care au ieșit negative.
Acum 2 ani am bănuit o de alergie si i am facut toate panourile si au fost negative inclusiv ambrozie.
Acum primește tamalis pt o lună.
Va multumesc
Fetița mea în vârstă de 6 ani a fost operată în iunie de polipi în urma mai multor otite.
După o săpt de la operatie a început să îi curgă nasul si strănuta si de atunci nu se mai opreste.Am fost trimiși la alergolog întrucât si ragusise, i am facut teste pe mama care au ieșit negative.
Acum 2 ani am bănuit o de alergie si i am facut toate panourile si au fost negative inclusiv ambrozie.
Acum primește tamalis pt o lună.
Va multumesc
2 comentarii
1 polipii au fost mariti de mai multi ani.. fapt ce a blocat respiratia nasala si drenajul normal din sinususri, Dupa operatie..sa inbunatatit respiratai si au inceput sa dreneze secretiile din sinus
2 ati citit pe forum ce ma scris despre Alimenbtele Alergene...da despre Aimentele producatoare de MUCUS ?
3 ati facut consult la gastrologie?? este foarte posibil sa fie un copil cu reflux gastro esofagian..si din cauza acidului gastric sa fie iritat gatul si de asta a avut si polipii mariti...
fatul ca ati sacos polpii nu a tratat si cauza problemelor
2 ati citit pe forum ce ma scris despre Alimenbtele Alergene...da despre Aimentele producatoare de MUCUS ?
3 ati facut consult la gastrologie?? este foarte posibil sa fie un copil cu reflux gastro esofagian..si din cauza acidului gastric sa fie iritat gatul si de asta a avut si polipii mariti...
fatul ca ati sacos polpii nu a tratat si cauza problemelor
Buna ziua,
Astăzi a venit si rezultatul la exudatul nazal cu eozinofile care a fost 20(tb să fie mai mic de 10).
Ce reprezintă acest rezultat mărit?
Va multumesc
Astăzi a venit si rezultatul la exudatul nazal cu eozinofile care a fost 20(tb să fie mai mic de 10).
Ce reprezintă acest rezultat mărit?
Va multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3operatia de polipi, gat rosu... la copil de 5 ani
- 4operatei de plipoza nazala la adult
- 12Febra la 2 zile dupa operatia de polipi, rog raspuns
- 4Operatie polipi.. prin ce metoda?
- 7Ma simt rau dupa operatie la nas
- 12operatie polipi?
- 0zgomot pe nas la 3 zile dupa operatia de polipi?
- 15Operatie polipi?
- 12polipi nazali - la o fetita de 6 ani
- 7Operatie polipi si amigdale
- 7Vegetatii nazale adenoide(polipi)... urmeaza sa ma operez
- 1Dupa operatie polipi.
- 2operatie polipi
- 10Operatie de polipi
- 9Ajutor! probleme după operația de polipi copil 6 ani
- 5Raceala dupa operatie de polipi
- 3Dupa operatie polipi copil 3 ani
- 0Au scazut limfocitele
- 1Copil cu polipi
- 7Copil 8 ani - Multiple episoade de rinosinuzita, sinuzita bacteriana - se recomanda scoaterea polipi
Mai multe informații despre: operatia de polip nazal
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: