Intoxicatie cu Euthyrox

Buna ziua. Pe la inceputul anului am fost la endocrinolog, avand un TSH de 2, 9 dr mi a zis k am hipotiroidie si ca trebuie sa ma tratez cu Euthyrox, mi a dat Euthyrox de 50 mg, apoi mi a schimbat cu 25 mg apoi iar cu 50 mg Nu ma simteam bine, am avut ciclu neregulat, stare de moleseala, slabiciune si somnolenta.M am dus la alt dr sa aflu o a 2 a parere. Doamna dr mi a zis k in urma Ecografiei si a analizelor facute la inceputul anului glanda mea arata f bn si functioneaza cum trebuie si sa incetez Euthyroxul imediat, iar dupa 2 luni sa refac analizele. Si ca m am tratat degeaba, desi n aveam nici o pronlema... Ideea e ca de cand am inceput tratamentul cu Eutyrox m am pricopsit cu niste hemoroizi Se poate ca in urma tratamentului desi n aveam nevoie de hormoni sa se fii produs o dereglare hormonala si sa mi fii aparut hemoroizi din cauza asta? Dupa cat timp ies hormonii din organism? Multumesc
1 comentarii

Poti sa faci tirotoxicoza de la euthyrox si alti hormoni tiroidieni! Fa ti ecografie pe toridă și alte analize înainte să începi un tratament.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Posibil hemoroizi
- 3hemoroid extern
- 3dupa nasterea de cezariana, are hemoroizi
- 1Hemoroizii şi o viitoare sarcina
- 6Au toate o legatura sau nu?
- 6am un hemoroid exten de 6 luni. Nu ma doare dar, ma deranjeaza...
- 2Hemoroizi? HELP!
- 8Fisura anala si hemoroizii se vindeca fara operatie !
- 4Hemoroid sau Tumoare?
- 0Hemoroizi
- 0Hemoroizi interni
- 9tratament hemoroizi cu REVADA
- 3Mancarime anus doar in timpul mersului !
- 2Bășică cu sânge pe anus
- 2Usturimi anale groaznice/Fisuri, Hemoroizi
- 0Dupa operatie hemoroizi
- 0Scaun subțire + hemoroizi
- 4Hemoroizi persistenti
Mai multe informații despre: Hemoroizi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: