Intindere muschi ischio gambieri
Buna ziua, va rog sa ma ajutati si pe mine cu un sfat! Acum 2 spt am sarit din tren si am cazut pe piciorul drept. Am fost la urgenta pt ca ma durut piciorul f tare mi.au facut radiologie.rezultat indindere musculara! Am primit tratament cu antiinflamator pastile plus crema! Dar din pacate dupa 2 spt piciorul ma doare chiar mai tare ca inainte! Ce sa fac? Multumesc
8 comentarii
Buna ziua,
Daca este un diagnostic corect, vindecarea se produce in 2-3 luni, timp in care vor persista dureri.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Daca este un diagnostic corect, vindecarea se produce in 2-3 luni, timp in care vor persista dureri.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Multumesc pt raspuns! Acum 2 spt cand am fost la urgenta, mi sa recomandat sa fac si o ecografie de parti moi daca ma doare in continuare duoa 5 zile. Nu am facut pana acum pt ca e costisitor! Considerati ca e nevoie? Va rog sa.mi spuneti parerea d.voastra! Piciorul nu arata rau, nu sa invinetit! Doar ca ma doare rau cand merg. Ce ma sfatuiti sa fac? Sau cu ce a.si putea ameliora durerea? Multumesc
Este evident ca nu va pot sfatui, cat timp nu stiu ce aveti (nu v-am examinat).
Durerea se combate prin reducerea drastica a solicitarii mecanice (stat in picioare, mers pe jos).
Administrarea de medicamente (anti-inflamatoare non-steroidiene) intarzie mult vindecarea, prin blocarea procesului inflamator-reparator.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Durerea se combate prin reducerea drastica a solicitarii mecanice (stat in picioare, mers pe jos).
Administrarea de medicamente (anti-inflamatoare non-steroidiene) intarzie mult vindecarea, prin blocarea procesului inflamator-reparator.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Si atunci nu e indicat sa iau antiinflamatoare? Si sa incerc sa nu umblu mult? De aceea v.am cerut un sfat! Dupa parerea d.voastra ce ar trebui sa fac?
Pai tocmai v-am indicat ce aveti de facut.
Va rog sa cititi ultimul meu raspuns.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Va rog sa cititi ultimul meu raspuns.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Multumesc pt raspuns! Deci sa nu iau antiinflamatoare, si nici crema sa nu mai folosesc! O sa incerc asa daca asa imi spuneti!
Va rog sa.mi spuneti si cat pot sa.mi obosesc piciorul?
Trebuie sa reduceti la minim solicitarea mecanica a piciorului (stat in picioare, mers pe jos).
Ce utilitate poate avea vreo crema?
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Ce utilitate poate avea vreo crema?
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 14intindere tendon-ligament la talpa
- 4Ruptura de muschi partiala?
- 4ce pot sa am ruptura sau intindere musculara
- 6Fractura fara deplasare pol inferior rotulian + Intindere/ruptura partiala tendon patelar.
- 0intindere muschi, vanatai
- 1Apendicita, durere abdominala, intindere sau ruptura musculara ?
- 2Intindere Genunchiul Stang
- 13durere genunchi de la fotbal
- 0Intindere sau nu!
- 0Ruptura sau intindere? cum faci diferenta !
- 3Intindere umar !
- 1Intindere excesivă a muşchilor femurului
- 2Intindere musculara?
- 7Intindere musculara in zona inghinala
- 0Intindere de muschi ?
- 4Ruptura de muschi la gamba sau intindere ligamente
- 0Intindere musculara
- 0ÃŽntindere Hamstring prost recuperata
- 0Durere spate / posibil întindere /rupere mușchi
Mai multe informații despre: intinderea musculara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: