Intindere Genunchiul Stang
Buna!
De cateva zile am o problema la genunchi.
Am jucat fotbal si m-am accidentat. Cum s-a intamplat ? Piciorul stang, care era de sprijin, i-a stat pe loc de la genunchi in jos, dezechilibranduma (intr-un fault de joc) m-am rotit, in timp ce partea de la genunchi in jos a ramas statica. Am simtit o mica trosneala dupa care durere. Am putut sa calc, ma durea, am fost masat, durerea a trecut in mare parte. Simt o umflatura, ceva tare in spatele rotulei (mai exact 'incheietura piciorului'), iar piciorul nu il pot intinde, prin intindere ma refer: Daca stau in picioare, piciorul drept sta intins drept, iar cel stang e cam indoit, daca fortez intinderea lui simt cum 'plezneste, se umfla' partea din spatele genunchiului, incepe sa ma doara si simt si o durere sub rotula in fata.
Mi s-a spus ca e intindere de ligamente...cum se trateaza, sper sa nu fiu nevoit in aceasta perioada sa port ghips sau ceva, am multe proiecte si e si sesiunea :).
Va multumesc anticipat!
De cateva zile am o problema la genunchi.
Am jucat fotbal si m-am accidentat. Cum s-a intamplat ? Piciorul stang, care era de sprijin, i-a stat pe loc de la genunchi in jos, dezechilibranduma (intr-un fault de joc) m-am rotit, in timp ce partea de la genunchi in jos a ramas statica. Am simtit o mica trosneala dupa care durere. Am putut sa calc, ma durea, am fost masat, durerea a trecut in mare parte. Simt o umflatura, ceva tare in spatele rotulei (mai exact 'incheietura piciorului'), iar piciorul nu il pot intinde, prin intindere ma refer: Daca stau in picioare, piciorul drept sta intins drept, iar cel stang e cam indoit, daca fortez intinderea lui simt cum 'plezneste, se umfla' partea din spatele genunchiului, incepe sa ma doara si simt si o durere sub rotula in fata.
Mi s-a spus ca e intindere de ligamente...cum se trateaza, sper sa nu fiu nevoit in aceasta perioada sa port ghips sau ceva, am multe proiecte si e si sesiunea :).
Va multumesc anticipat!
2 comentarii
Buna ziua!
Nu am inteles nimic din relatarea D-voastra: ce intelegeti prin """incheietura piciorului""'????????
Trebuie sa evitati confuzia intre picior (care se afla mai jos de glezna) si membrul inferior, format din sold, coapsa, genunchi, gamba, glezna si picior.
Unde este situata suferinta D-voastra, la nivelul gleznei sau al genunchiului???
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-Picior
Nu am inteles nimic din relatarea D-voastra: ce intelegeti prin """incheietura piciorului""'????????
Trebuie sa evitati confuzia intre picior (care se afla mai jos de glezna) si membrul inferior, format din sold, coapsa, genunchi, gamba, glezna si picior.
Unde este situata suferinta D-voastra, la nivelul gleznei sau al genunchiului???
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-Picior
La genunchi este problema, eram grabit cand am scris postul si am facuto de pe telefon, ma scuzati.
In spatele rotulei simt umflatura unde se indoaie piciorul.
Am postat o imagine cu zona aici: http://s22.postimg.org/z6ntt44wx/pici.png
Simt partea acea umflata, mai tare fata de piciorul drept.
Iar cand stau in picioare drept, stangul e mai flexat/indoit fata de dreptul, iar daca incerc sa il intind simt durere in spate dar si in fata sub rotula
In spatele rotulei simt umflatura unde se indoaie piciorul.
Am postat o imagine cu zona aici: http://s22.postimg.org/z6ntt44wx/pici.png
Simt partea acea umflata, mai tare fata de piciorul drept.
Iar cand stau in picioare drept, stangul e mai flexat/indoit fata de dreptul, iar daca incerc sa il intind simt durere in spate dar si in fata sub rotula
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9glezne, genunchii si coate pline de o iritatie rosie care provoaca mancarimi
- 143chist sinovial genunchi
- 3Durere la genunchiul stâng
- 115dureri ingrozitoare genunchi
- 1inflamatie a genunchiului durere an zona acestuia.
- 9Ma dor genunhii de mor !!!
- 11entorsa genunchi.
- 0Durere de genunchi
- 5Dureri genunchi
- 5rezultat RMN genunchi
- 3Trosneste genunchiul
- 0Leziune grad 3 menisc intern (segment posterior) genunchi drept
- 2durere genunchi flexat
- 1durere genunchi
- 5Durere de genunchi
- 1Lovitura gravă genunchi
- 0Probleme la genunchiul stâng, vă rog cineva să mă ajute!
- 1Posibila operație desprinsa
- 1Fierbinteala/caldura genunchi
Mai multe informații despre: Genunchiul intinderea musculara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Intindere musculara
- Boala Osgood-Schlatter (Apofizita tibială anterioară de creștere)
- Gonartroza (artroza genunchiului)
- Leziunile ligamentelor incrucisate ale genunchiului
- Leziunile de menisc
- Ruptura de menisc
- Condromalacia rotuliană (patelară) - condropatia
- Fracturile rotulei
- Osteoartrita genunchiului
- Articulatia genunchiului (genunchiul)
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: