Intestinul iritabil si tahicardia?
Am 30 de ani si Sufar de 5 ani de intestin iritabil. Mi s a spus ca ar fi din cauza operatiei de apendicita.
Momentan am tahicardie de 3 luni si nu gasesc cauza. Am fost la cardio, endocrinolog, pneumolog, analize de sange. Am si cifoza si scolioza si tot banuiesc ca e de la ele.
Sau e de la intestin? Imi bate inima tare cand ma ridic, ma intorc, orice fac in casa, toata ziua, 130-150. Mi e frica sa ies pe afara. Numai cand dorm am puls ok.
Nu stiu ce tratament sa iau sa ma pot reingrasa, pt ca intestinul nu prea suporta nimic. Am tot luat ibutin, probiotice, antispastice o perioada. Ce sa fac?
Momentan am tahicardie de 3 luni si nu gasesc cauza. Am fost la cardio, endocrinolog, pneumolog, analize de sange. Am si cifoza si scolioza si tot banuiesc ca e de la ele.
Sau e de la intestin? Imi bate inima tare cand ma ridic, ma intorc, orice fac in casa, toata ziua, 130-150. Mi e frica sa ies pe afara. Numai cand dorm am puls ok.
Nu stiu ce tratament sa iau sa ma pot reingrasa, pt ca intestinul nu prea suporta nimic. Am tot luat ibutin, probiotice, antispastice o perioada. Ce sa fac?
1 comentarii
Citeste pe net despre Sindromul Roemhald si ai sa vezi ca tot ce ti se intimpla in mare este prezentat si poti sa-ti dai seama mai bine cum sa procedezi. Tahicardiea are legatura directa cu intestinul iritabil.Si eu am trecut prin momente asemanatoare si cineva m-a invatat sa nu mai maninc ciorbe, acestea sunt facute cu multe legume, carne fiarta si produn o balonare constanta si iritatie, asa ca faceti o pauza, mincati produse consistente care nu baloneaza, carne fripta si folositi carbune medicinal, fara fructe dupa masa ci la 3 ore dupa.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1ulcer duodenal si-sau colon iritabil
- 3sindrom de colon iritabil?
- 18Colon iritabil, ulcer, colecist sau toate la un loc?
- 9colon iritat
- 14Probleme gastro baiat 7 ani
- 30Colon iritabil - tratament naturopat
- 7Intr-o seara dintr-o data simteam ca ma sufoc
- 2Dieta pentru colonul iritabil
- 2Sindrom de colon iritabil
- 4Pancreatita, colon iritabil, ulcer
- 34colon iritabil sau probleme psihice?
- 1Colonul iritabil este in stransa legatura cu depresia, anxietatea?
- 1Colon iritabil sau
- 3Colon iritabil sau ceva mai grav?
- 5Colon iritabil/Boala Chron sau altceva mai grav?
- 18Cum am invins mitul Colonului iritabil
- 1Sindrom de colon iritabil cu predominanta diareica
- 4Colon iritabil-simptome și tratament
- 4Colon iritabil - tratarea durerilor
- 3Dureri de stomac din cauza gastritei
Mai multe informații despre: Colonul iritabil Sindromul de intestin iritabil
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: