Sindromul colonului iritabil
As dori sa împărtășesc situatia mea prin care trecut pe scurt.
Totul a inceput de la un tratament agresiv de antibiotic, 3 serii de antibiotice diferite consecutiv.
Chiar daca am luat si probiotic flora mea intestinala a fost distrusa si am dezvoltat SCI cu scaune diareice la orice mancam, in afara de orez.
Toată experiența asta a durat peste 2 ani de zile.
Pot sa zic ca m au ajutat probioticele si alimentatia, fiertura si fibre integrale.
Toate analizele imi ieseau bune la fel si colonoscopia.
In prezent simptomele sunt îmbunătățite 98%, mai mult a ramas teama.
Las acest mesaj persoanelor care trec prin experiențe asemănătoare cu mine, deoarece în acea perioadă nu găseam persoane care au reușit să combată simptomele SCI.
Sper ca acest mesaj va ajuta alte persoane și le va încuraja fizic și psihic să depășească acest moment. Multă sănătate!
Totul a inceput de la un tratament agresiv de antibiotic, 3 serii de antibiotice diferite consecutiv.
Chiar daca am luat si probiotic flora mea intestinala a fost distrusa si am dezvoltat SCI cu scaune diareice la orice mancam, in afara de orez.
Toată experiența asta a durat peste 2 ani de zile.
Pot sa zic ca m au ajutat probioticele si alimentatia, fiertura si fibre integrale.
Toate analizele imi ieseau bune la fel si colonoscopia.
In prezent simptomele sunt îmbunătățite 98%, mai mult a ramas teama.
Las acest mesaj persoanelor care trec prin experiențe asemănătoare cu mine, deoarece în acea perioadă nu găseam persoane care au reușit să combată simptomele SCI.
Sper ca acest mesaj va ajuta alte persoane și le va încuraja fizic și psihic să depășească acest moment. Multă sănătate!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Sindrom colon iritabil, informatii
- 2Dieta pentru colonul iritabil
- 3Operatie de colon.. regim alimentar
- 2Probleme colon
- 2Dureri abdominale
- 8Ulcer duodenal si sindromul colonului iritabil
- 5Secretie vascoasa pe gat si foarte aderenta
- 0Intestin iritabil
- 2Dureri abdominale mai frecvente in momentele de stress.
- 5Colon iritabil/Boala Chron sau altceva mai grav?
- 1Sindrom de colon iritabil cu predominanta diareica
- 6Colon Iritabil! Nu mai știu ce să fac!
- 4Colon iritabil - simptome și tratament
- 16Sindrom Colon iritabil
Mai multe informații despre: Sindromul colonului iritabil Regimul pentru colonul iritabil Sindromul de intestin iritabil Sindromul de colon iritabil
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: