Interviu cu dr. Mihaela Bilic - nutritionist
Mihaela Bilic este, la ora actuala, cel mai apreciat nutritionist din intreaga tara. Aceasta s-a ocupat de dietele unor vedete precum Mihaela Radulescu sau Teo Trandafir. Gasiti aici un interviu video - raspunsuri sincere si solutii inedite http://www.cosmocity.ro/alimentatie/78-interviu-cu-mihaela-bilic-traiesc-deci-ma-abtin.html
3 comentarii
M. Radulescu nu prea avea nevoie iar la Teo nu prea a reusit.chiar cine a decretat-o pe dna. Bilic, , cel mai apreciat nutritionist, , in detrimentul altora ?
Mihaela Radulescu a slabit 20 de kilograme (dupa nastere) cu ajutorul dr. Bilic, iar de Teo nu mai spun... poate nu va mai amintiti cat de MARE era Teo Trandafir e vremuri. Sa ii acordam putina increde ca merita.Va recomand sa cititi cartea ei, eu una am descoperit lucruri pe care nu le stiam.. fara sa o ridic in slavi pentru ca nu am niciun interes. Spun doar ca da niste sfaturi utile, chiar merita sa vizionati clipul ala.
Cateva din retetele mihaelei Bilic am si eu le-am tras la xerox dupa carte iar pe site-ul care l-ati dat nu am putut sa intru cred ca nu e corect, dar sa stiti ca nu este neaparat cea mai buna nutritionista din tara a facut-o presa.toata chestia este aia ca sa nu mananci pana te saturi suficient sa te scoli mai nemancata de la masa si asta se stia de cand lumea.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Schimbare stil de viață
- 1Voi mai beți Cola?Suntem oameni ultraprocesati
- 2Adevarul despre paine
- 1Cafea naturala vs cafea 3 in 1
- 0Capcanele și fața ascunsă a industriei alimentare
- 1Apă alcalină
- 5Sfaturi despre alimente. Pro sau contra.
- 1Motivează o carte buna de nutritie?Ce efect ar trebui sa aiba o carte buna de nutritie?
- 1Cum sa ma ingras ?
- 1Ajuta-ti ficatul