Interviu cu dr. Mihaela Bilic - nutritionist

05-02-2009
gina_andrei
Nu este medic/terapeut
gina_andrei
Mihaela Bilic este, la ora actuala, cel mai apreciat nutritionist din intreaga tara. Aceasta s-a ocupat de dietele unor vedete precum Mihaela Radulescu sau Teo Trandafir. Gasiti aici un interviu video - raspunsuri sincere si solutii inedite http://www.cosmocity.ro/alimentatie/78-interviu-cu-mihaela-bilic-traiesc-deci-ma-abtin.html
3 comentarii
0
05-02-2009, ora 13:30
morgan
Nu este medic/terapeut
morgan
M. Radulescu nu prea avea nevoie iar la Teo nu prea a reusit.chiar cine a decretat-o pe dna. Bilic, , cel mai apreciat nutritionist, , in detrimentul altora ?
0
05-02-2009, ora 17:30
gina_andrei
Nu este medic/terapeut
gina_andrei
Mihaela Radulescu a slabit 20 de kilograme (dupa nastere) cu ajutorul dr. Bilic, iar de Teo nu mai spun... poate nu va mai amintiti cat de MARE era Teo Trandafir e vremuri. Sa ii acordam putina increde ca merita.Va recomand sa cititi cartea ei, eu una am descoperit lucruri pe care nu le stiam.. fara sa o ridic in slavi pentru ca nu am niciun interes. Spun doar ca da niste sfaturi utile, chiar merita sa vizionati clipul ala.
0
05-02-2009, ora 21:39
mary44
Nu este medic/terapeut
mary44
Cateva din retetele mihaelei Bilic am si eu le-am tras la xerox dupa carte iar pe site-ul care l-ati dat nu am putut sa intru cred ca nu e corect, dar sa stiti ca nu este neaparat cea mai buna nutritionista din tara a facut-o presa.toata chestia este aia ca sa nu mananci pana te saturi suficient sa te scoli mai nemancata de la masa si asta se stia de cand lumea.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.