Interventie cusaturi la nivelul penisului (pe penis mai exact)
Bună ziua, pe data de 25/02 am avut nevoie de o intervenție la nivelul pielii penisului în urma unei mușcaturi de câine (prin pantalon și lenjerie intimă, dar care a reușit să îmi rupă destul de “nasol” țesutul de piele). Am ajuns dupa 30 de minute la spital unde am fost pus direct pe masa de operație. Cainele fiind vaccinat, vaccinul antitetanos mi s-a făcut pe loc, intervenția a constat în două cusături pe de-o parte și de alta a penisului a câte 6-7 copci fiecare. Schimb bandajul zilnic folosind Betadină și urmând un tratament cu antibiotic (Zinnat).
Pe 28/02 (maine) voi pleca în Marea Britanie cu avionul și întrebarea mea este: Îmi va fi afectată operația de presiunea atmosferic sau de alți factori ai zborului? Iar în legătură cu firele, s-ar putea să fiu nevoit să mi le extrag personal (nu îmi este teamă de asta), dar am nevoie de un sfat în legătură cu procedura, anume: cum ar trebui sa extrag firele după ce tai de lângă nod, trebuie extrase ușor sau smulse rapid ca și cum aș trage un fir de păr cu penseta?
Și după cât timp pot fi sigur că rana este închisă complet și firele pot fi extrase?
Vă mulțumesc. :)
Pe 28/02 (maine) voi pleca în Marea Britanie cu avionul și întrebarea mea este: Îmi va fi afectată operația de presiunea atmosferic sau de alți factori ai zborului? Iar în legătură cu firele, s-ar putea să fiu nevoit să mi le extrag personal (nu îmi este teamă de asta), dar am nevoie de un sfat în legătură cu procedura, anume: cum ar trebui sa extrag firele după ce tai de lângă nod, trebuie extrase ușor sau smulse rapid ca și cum aș trage un fir de păr cu penseta?
Și după cât timp pot fi sigur că rana este închisă complet și firele pot fi extrase?
Vă mulțumesc. :)
3 comentarii
Buna ziua.
Zborul cu avionul nu va afecta operatia.
Trebuie tras de fir pana iese putin peste piiele partea de sub piele, si se taie acolo. Dupa aceea se trage de capatul liber.
Frele ar trebui sa stea cca 7-10 zile, si daca nu apar complicatii, pot fi scoase.
Zborul cu avionul nu va afecta operatia.
Trebuie tras de fir pana iese putin peste piiele partea de sub piele, si se taie acolo. Dupa aceea se trage de capatul liber.
Frele ar trebui sa stea cca 7-10 zile, si daca nu apar complicatii, pot fi scoase.
Bun, sper să nu apară complicații. Până acum se prezintă bine. Dar, în caz că voi fi nevoit să le extrag singur, ar trebui sa trag ușor sau rapid?
Buna ziua.
Trageti cu grija, ca sa faceti sectiunea corect.
Trageti cu grija, ca sa faceti sectiunea corect.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Nu se gaseste medic in Romania pentrubo rezectie hepatica ?
- 2Inflamatie anala
- 3Leziunea Plexului Mezenteric
- 1După operatie hemoroizi e mai rau ca inainte
- 6Incizie fără sutura!
- 1Hemangiom vertebral la 18 ani !!! Ce pot face ?
- 1După operație de fiere!
- 2Hernie inghinala pelvin
- 17Durere Abdominala Nespecificată
- 3Fistula perianala - operatie