interpretare ecografie genitala
Puteti va rog sa imi explicati ce inseamna urmatorul rezultat in urma ecografiei genitale:
' Ovar stang. dimensiuni 36/22/mm. ecostructura: imagine hipoecogena, contur neregulat, 18/16mm, cu ecou Doppler in jur; si alta imagine hipoecogena, contur neregulat, 12/11mm.' Am 34 de ani, fac investigatii pentru infertilitate. menstrele in utlimul timp au devenit neregulate: o luna 18 zile, urmatoarea 35 de zile. Analizele hormonale cele mai recente: FSH 28.5, LH 14, prolactina 46.19, estradiol 19.
' Ovar stang. dimensiuni 36/22/mm. ecostructura: imagine hipoecogena, contur neregulat, 18/16mm, cu ecou Doppler in jur; si alta imagine hipoecogena, contur neregulat, 12/11mm.' Am 34 de ani, fac investigatii pentru infertilitate. menstrele in utlimul timp au devenit neregulate: o luna 18 zile, urmatoarea 35 de zile. Analizele hormonale cele mai recente: FSH 28.5, LH 14, prolactina 46.19, estradiol 19.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3ecografia transesofagiana
- 5formatiune tumorala parauterina. Ce inseamna parauterin si semnal Doppler prezent?
- 3ecografie, analize
- 7Formatiune nodulara occipital drept
- 2Ecografie ficat
- 0Ecografia si virginitatea
- 0Ecografie genitala
- 1Interpretare ecografie san
- 0Interpretare analize
- 3varsta ecografica mai mare, menstruatie peste sarcina?
- 1Explicatie ecografie
- 0rezultat ecografie
- 1Interpretare ecografie
- 1Am o nelamurire
- 0Ecografie genunchi operat
- 3Interpretare ecografie abdominala (chist hepatic, ptoza renala, chist ovarian)
- 0ECOGRAFIE GENERALA. E problematic?
- 14Ecografie parti moi, latero-cervicala, glande salivare
Mai multe informații despre: ecografia
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: