ecografia transesofagiana

23-07-2007
gabryela63
Nu este medic/terapeut
gabryela63
Mama mea (67 ani) este cardiaca si i s-a descoperit un cheag la unul din atrii. Pentru confirmare i s-a recomandat o ecografie transesofagiana. Cel mai aproape centru mare medical este Iasi. M-am interesat la spitalul Sf.Spiridon si de acolo mi s-a spus sa merg la PROFESMED. Tot nu am inteles daca acolo se face aceasta ecografie transesofagiana sau doar EKG si Doppler. A facut cineva aceasta ecografie si mai ales a facut-o la PROFESMED? Astept raspuns. Multumesc
3 comentarii
0
23-07-2007, ora 00:00
gabryela63
Nu este medic/terapeut
gabryela63
Revin la mesajul meu de ieri si adaug ca m-am interesat si spre disperarea mea in Iasi nu se face ecografia transesofagiana. A ramas sa ma interesez unde anume se poate face la Bucuresti. Am cautat pe net si am gasit Euromedic Fundeni sau Ama Medical City. Stie cineva unde sa merg cu mama mea sa faca aceasta ecografie transesofagiana?
0
28-08-2007, ora 00:00
ecarmen
Nu este medic/terapeut
ecarmen
am facut acesta ecografie la spitalul fundeni.era necesara pt efectuarea valvuloplastiei pe care am efectetuat o.
0
06-06-2014, ora 11:15
elenaavram05
Nu este medic/terapeut
elenaavram05
ecografie transesofagiana eu am facut la dr. Iancovici Silvia la spitalul Delta (Ponderas).
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: