Pneumopatie acuta

Buna ziua.Pe data de 6.11.2012 am fost la urgente ptr ca nu puteam respira, m-a diagnosticat cu pneumopatie acuta, la radiografie la torace scrie :Accentuarea tramei peribronhovasculare infrahilare bilateral predominant Dr. De la urgenta mi-a dat tratament doar nurofen si vibrocil(picaturi nazale).In data de 8 am fost la boli infectioase am facut Spirometrie si au spus ca respir normal, ca nu am probleme, mi-a dat tratament:Klacid(cred ca asa se numeste), nurofen, Helides si vitamina C dar in continuare ma simt asa(nu respir bine, nu am pofta de mancare) Dupa cat isi face efectul medicamentele? Ce analize sa mai fac?am facut la sange, spuneau ca sunt bune.Mai nou mi-au aparut si palpitatii, uneori..probabil ca nu pot respira bine si fac atacuri de panica.
3 comentarii

Buna seara,
consultati un medic alergolog, pt un test de alergie si pt o spirometrie cu test de provocare la metacholina, pt a vedea daca nu cumva este un astm bronsic.
Toate cele bune!
consultati un medic alergolog, pt un test de alergie si pt o spirometrie cu test de provocare la metacholina, pt a vedea daca nu cumva este un astm bronsic.
Toate cele bune!

Am fost azi la Grigoras si mi-am facut o programare la alergolog pentru maine.Daca nu imi gaseste nimic nici aici nu stiu ce sa mai fac, unde sa ma duc.Va multumesc pentru ajutor

Buna ziua, am facut testul de alergie si nu am nimic, testul de provocare la metacholina a spus ca nu are rost sa mi-l fac pentru ca nu am simtome de astm bronsic..s-a uitat la analizele pe care le-am facut la sange si a spus ca am pneumonie interstitiala.Cei de la farmacie de unde am cumparat antibioticul (Klacid) mi-au spus gresit cum sa-l iau, trebuia sa iau doua pastile pe zi si ei mi-au spus sa iau doar una.Mi s-a dat alt tratament, Axycef (doua pastile pe zi, dimineata si seara) pe 7 zile

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10interpretare analize: stare subfebrila
- 5am fost diagnosticat cu un tip de pneumopatie
- 13Pneumopatie interstiala difuză
Mai multe informații despre: pneumopatia