Interpretare analize GLICEMIE

Bună ziua!De curând mi-am făcut o serie de analize medicale, iar medicul de familie mi-a spus că sunt bune...dar m-am uitat la rezultatul analizei de glicemie şi ceva nu m-i s-a părut în ordine, pentru că rezultatul a ieşit astfel: rezultat/U.M 46 mg/dl iar la valorile biologice de referinţă/U.M scrie 70-115 mg/dl.Din câte înţeleg eu am glicemia scăzută...e vorba de diabet? :-(
3 comentarii

Cautati pe Google Interpretor de analize daca nu gasiti raspuns aici.

Ti-am scris si pe privat dar si aici o sa scriu.
46 este hipoglicemie, deci sub limita minima de 60, range normal este 60-99, daca aveai de la 100 in sus se punea problema de inceput de diabet.
Cu cate ore ai mancat inainte si ce, adica inainte de analiza ? Daca nu s-a gresit analiza, mai repeta odata, dar mai fa una si anume Hemoglobina glicozilata, nu costa mult, ca sa vedem media glicemica pe ultimile 3 luni, daca si a doua iese < 60 si mai ai si simptome nasoale, punem in calcul prezenta unui insulinom.
Dar cred ca a fost eroare, ca altfel te simteai des rau si simteai nevoia des sa mananci dulciuri, nu ai fi avut o greutate normala ci peste normal.
46 este hipoglicemie, deci sub limita minima de 60, range normal este 60-99, daca aveai de la 100 in sus se punea problema de inceput de diabet.
Cu cate ore ai mancat inainte si ce, adica inainte de analiza ? Daca nu s-a gresit analiza, mai repeta odata, dar mai fa una si anume Hemoglobina glicozilata, nu costa mult, ca sa vedem media glicemica pe ultimile 3 luni, daca si a doua iese < 60 si mai ai si simptome nasoale, punem in calcul prezenta unui insulinom.
Dar cred ca a fost eroare, ca altfel te simteai des rau si simteai nevoia des sa mananci dulciuri, nu ai fi avut o greutate normala ci peste normal.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9Oferta glucometre
- 13Interpretare analize
- 5Interpretarea analizelor... examen urina, calciu, colesterol, glicemie
- 2aparat de glicemie
- 46glicemie normala, corpi cetonici pozitivi... Ajutati-ma!
- 3interpretare analize. glicemie normala, iar glucoza ridicata
- 3Glicemie mare...la un copil
- 6a fost diagnosticat in urma cu 8 luni cu hepatita B cronica
- 2Glicemia 148
- 4stare generala de rau
- 1Alimentatie potrivita pentru o persoana cu glicemie relativ mare
- 1glicemie scazuta
- 1nelamurire referitoare la suplimente culturism (sunt diebatic)
- 8buletin de analize pH 8.5la copil de 3 anii si 4luni
- 2Suspect diabet!
- 1interpertarea analizelor si ce e de facut
- 5Care este valoarea normala a glicemiei? Cat poti avea maximum ca sa nu fie diabet zaharat?
- 1Diabet
- 1Rezultat glucoza cu aparat de acasa - 96
Mai multe informații despre: glicemia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: