Buna ziua, imi ziceti va rog si mie daca glicemia pe stomacul gol 103 este mare?

28-02-2020
anxiar
Nu este medic/terapeut
anxiar
Buna ziua, imi ziceti va rog si mie daca glicemia pe stomacul gol 103 este mare?
Adica trebuie sa ma ingijorez?
Am luat-o si la o ora dupa masa si era 130 si acum vreo 10 zile iar pe stomacul gol si a fost 100.
3 comentarii
4
28-02-2020, ora 19:19
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Bună seara!

anxiar,

Ai o glicemie bazală modificată. NU ESTE NORMALĂ! Cu siguranță ar fi cazul să te îngrijorezi și să ACȚIONEZI, acum, cât modificarea pare a fi în stadiu incipient.
Îți recomand să repeți analiza la un laborator precum Synevo sau SynLab. Dar pe lângă glucoza serică, fă-ți și hemoglobina glicată (HbA1c). OBLIGATORIU! Determinarea hemoglobinei glicate oferă o estimare retrospectivă a statusului glicemic, independentă de ritmul circadian, dietă și alte fluctuații tranzitorii ale concentrației glucozei în sânge.
După ce faci analizele, mergi cu ele la un medic internist bun, sau la un medic diabetolog. Dacă locuiești în București, poți merge la o consultație la Dna Dr. Ţigănişteanu Constanţa (tel. mobil personal: 0725.524.672), Centrul Medical Eurosanity, Calea Plevnei, nr. 44, sector 1 - Bucureşti (în zona Liceul Cervantes - Vasile Pârvan).

Multă sănătate și mult succes.
Toate cele bune,
Mr. Nick
0
10-03-2020, ora 20:02
gianichir
Nu este medic/terapeut
gianichir
nu este de glumit cu glicemia
0
12-03-2020, ora 00:09
Cristi199
Nu este medic/terapeut
Cristi199
Scade zaharul din alimentație.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: