Buna ziua, imi ziceti va rog si mie daca glicemia pe stomacul gol 103 este mare?
Buna ziua, imi ziceti va rog si mie daca glicemia pe stomacul gol 103 este mare?
Adica trebuie sa ma ingijorez?
Am luat-o si la o ora dupa masa si era 130 si acum vreo 10 zile iar pe stomacul gol si a fost 100.
Adica trebuie sa ma ingijorez?
Am luat-o si la o ora dupa masa si era 130 si acum vreo 10 zile iar pe stomacul gol si a fost 100.
3 comentarii
4
28-02-2020, ora 19:19
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Bună seara!
anxiar,
Ai o glicemie bazală modificată. NU ESTE NORMALĂ! Cu siguranță ar fi cazul să te îngrijorezi și să ACȚIONEZI, acum, cât modificarea pare a fi în stadiu incipient.
Îți recomand să repeți analiza la un laborator precum Synevo sau SynLab. Dar pe lângă glucoza serică, fă-ți și hemoglobina glicată (HbA1c). OBLIGATORIU! Determinarea hemoglobinei glicate oferă o estimare retrospectivă a statusului glicemic, independentă de ritmul circadian, dietă și alte fluctuații tranzitorii ale concentrației glucozei în sânge.
După ce faci analizele, mergi cu ele la un medic internist bun, sau la un medic diabetolog. Dacă locuiești în București, poți merge la o consultație la Dna Dr. Ţigănişteanu Constanţa (tel. mobil personal: 0725.524.672), Centrul Medical Eurosanity, Calea Plevnei, nr. 44, sector 1 - Bucureşti (în zona Liceul Cervantes - Vasile Pârvan).
Multă sănătate și mult succes.
Toate cele bune,
Mr. Nick
anxiar,
Ai o glicemie bazală modificată. NU ESTE NORMALĂ! Cu siguranță ar fi cazul să te îngrijorezi și să ACȚIONEZI, acum, cât modificarea pare a fi în stadiu incipient.
Îți recomand să repeți analiza la un laborator precum Synevo sau SynLab. Dar pe lângă glucoza serică, fă-ți și hemoglobina glicată (HbA1c). OBLIGATORIU! Determinarea hemoglobinei glicate oferă o estimare retrospectivă a statusului glicemic, independentă de ritmul circadian, dietă și alte fluctuații tranzitorii ale concentrației glucozei în sânge.
După ce faci analizele, mergi cu ele la un medic internist bun, sau la un medic diabetolog. Dacă locuiești în București, poți merge la o consultație la Dna Dr. Ţigănişteanu Constanţa (tel. mobil personal: 0725.524.672), Centrul Medical Eurosanity, Calea Plevnei, nr. 44, sector 1 - Bucureşti (în zona Liceul Cervantes - Vasile Pârvan).
Multă sănătate și mult succes.
Toate cele bune,
Mr. Nick
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9examen copro parazitologic
- 4interpretare analize: fier, glicemie, hematologie, limfocite
- 3analizele la sange... glicemia crescuta si colesterolul scazut
- 5tgp crescut, glicemie scazuta
- 3glicemia mare, hemoglobina gl. buna, sarcoidoza-diabet ?
- 16Prediabet
- 3interpretare analize. glicemie normala, iar glucoza ridicata
- 7Glicemie oscilanta? Uneori am ameteli ocazionale, transpiratii, tremuraturi, maini si picioare reci
- 5Am nevoie de interpretarea acestor analize, daca ma poate ajuta cineva.
- 4stare generala de rau
- 0interpretare analize
- 2Analize INR, Glicemie
- 1glicemie crescuta
- 2Glicemii ciudate
- 10anxietate, depresie, glicemie
- 3Aparat glicemie
- 1Glicemie măricică
- 5Diabet?
- 1Cat adevar este aici ?
Mai multe informații despre: glicemia masurarea glicemiei
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: