interpretare analize

Buna seara.Cum de ceva mai multa vreme ma simteam mai mereu obosita, somnolenta diurna alternand cu insomnie noaptea, mi-am facut analize de sange.Rezultate mult diferite de valorile normale:TGO 87UI, TGP 93UI, fosfataza alcalina 129, Gama GT 41 UI, colesterol total 221, LDL 143, 8 total nejustificat, consider eu intrucat mananc rar carne si folosesc doar ulei de masline.. La ecograf nu apare nimic Va rog, cineva poate sa ma lamureasca?Va multumesc mult.
3 comentarii

Buna ziua!
mi-am facut analizele medicale, iar in urma acestora am primit urmatorul rezultat:
Acid uric 3.84
Bilirulina totala 1.06 valori de referinta 0.2-1
Bilirulina directa 0.37 valori de referinta 0.3
Colesterolul 253 valori de referinta 220
Creatinina 0.68 valori de referinta 0.6-1.3
HDL Colesterol 44 valori de referinta 25
LDL Colesterol 178 valori de referinta 150
Glicemie 87 valori de referinta 70-110
Proteine totale 7 valori de referinta 6.2-8.2
Trigliceride 73 valori de referinta 40-160
TGP/ALT 28 valori de referinta 5-49
TGO/AST 20 valori de referinta 5-46
Uree 21 valori de referinta 15-45
In puteti spune care ar fi cauza Bilirubinei Totala si Bilirubina directa crescuta. Ce sfaturi imi puteti da. MULTUMESC!
mi-am facut analizele medicale, iar in urma acestora am primit urmatorul rezultat:
Acid uric 3.84
Bilirulina totala 1.06 valori de referinta 0.2-1
Bilirulina directa 0.37 valori de referinta 0.3
Colesterolul 253 valori de referinta 220
Creatinina 0.68 valori de referinta 0.6-1.3
HDL Colesterol 44 valori de referinta 25
LDL Colesterol 178 valori de referinta 150
Glicemie 87 valori de referinta 70-110
Proteine totale 7 valori de referinta 6.2-8.2
Trigliceride 73 valori de referinta 40-160
TGP/ALT 28 valori de referinta 5-49
TGO/AST 20 valori de referinta 5-46
Uree 21 valori de referinta 15-45
In puteti spune care ar fi cauza Bilirubinei Totala si Bilirubina directa crescuta. Ce sfaturi imi puteti da. MULTUMESC!

Buna ziua,
am un baiat de 16 ani si 6 luni, care are de aproximativ 20 luni acnee, sub forma vulgara in ultimele 14 luni.In tot acest timp a urmat tratamentul a 3 doctori [in principal antibiotice, 2 luni urmat de pauza de 1 luna, concomitent cu Vitaal Energy(vitamine, minerale, etc), sapunuri si creme dermatologice] insa nu se observa ameliorari ale aspectului si evolutiei acestei manifestari ale acneii.Recent a efectuat un set de analize si am rugamintea de a ne ajuta cu interpretarea rezultatelor, de mai jos, , eventual cateva sfaturi medicale pt. a scapa de aceasta acnee.Va multumim anticipat.
Rezultate valori ( limetele normale pt. varsta si sexul lui le-am trecut intre paranteze:
Urina:corpi cetonici 5(negativ);
Hemograma cu formula leucocitara cu Hb, Ht si indici:Hemoglobina eritrocitara medie {HEM} ( 27 - 32);Largimea distributiei eritrocitare 16.1 % (11.6 - 14.8);* Neutrofil 8.68 mii/μL (1.8 - 8); Limfocit 16.7 % (20 - 55);Monocit 1.26 mii/μL (0.3 - 1);VSH 42 mm/h( 15)
Biochimie:Proteina C reactiva (CRP) 3.69 mg/dL ( 0.5)
Hematologie:Fibrinogen-metoda coagulometrica 433 mg/dL (160 - 390)
Cultura secretie nazala:Pe mediile de cultura s-au dezvoltat relativ frecvente colonii de Staphylococcus aureus meticilino-sensibil (MSSA) (2+).Acest rezultat indica portajul de Staphylococcus aureus.
am un baiat de 16 ani si 6 luni, care are de aproximativ 20 luni acnee, sub forma vulgara in ultimele 14 luni.In tot acest timp a urmat tratamentul a 3 doctori [in principal antibiotice, 2 luni urmat de pauza de 1 luna, concomitent cu Vitaal Energy(vitamine, minerale, etc), sapunuri si creme dermatologice] insa nu se observa ameliorari ale aspectului si evolutiei acestei manifestari ale acneii.Recent a efectuat un set de analize si am rugamintea de a ne ajuta cu interpretarea rezultatelor, de mai jos, , eventual cateva sfaturi medicale pt. a scapa de aceasta acnee.Va multumim anticipat.
Rezultate valori ( limetele normale pt. varsta si sexul lui le-am trecut intre paranteze:
Urina:corpi cetonici 5(negativ);
Hemograma cu formula leucocitara cu Hb, Ht si indici:Hemoglobina eritrocitara medie {HEM} ( 27 - 32);Largimea distributiei eritrocitare 16.1 % (11.6 - 14.8);* Neutrofil 8.68 mii/μL (1.8 - 8); Limfocit 16.7 % (20 - 55);Monocit 1.26 mii/μL (0.3 - 1);VSH 42 mm/h( 15)
Biochimie:Proteina C reactiva (CRP) 3.69 mg/dL ( 0.5)
Hematologie:Fibrinogen-metoda coagulometrica 433 mg/dL (160 - 390)
Cultura secretie nazala:Pe mediile de cultura s-au dezvoltat relativ frecvente colonii de Staphylococcus aureus meticilino-sensibil (MSSA) (2+).Acest rezultat indica portajul de Staphylococcus aureus.

buna seara..am un baietel de 5 ani si 11 luni..in urma cu trei saptamani am fost internati pentru mononucleoza infectioasa..ne-am externat pe 3 ianuarie 2013..cu pneumonie bilaterala..are o tuse urata productiva..dupa radigrafia pulmonara am avut urmatoarea interpretare..:cord cu estitudine de arc mijlociu;hiluri mari cu arie de proiectie difuz conturate;accentuarea desenului peribilar si intrabilar bilaterall..rog daca imi poate explica cineva ce inseamna exact mai pe intelesul oamenilor de rand..si daca este ceva grav..SUNT DISPERATA!!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10rezultate examen secretie
- 2iar analize..rezultat nou... rog ajutor
- 3interpretare analize
- 2interpretare analize medicale
- 3si daca s poate sa imi explicati si rezultatul acesta care-l fac la 3luni.
- 3FSH 27 - ce inseamna?
- 3dureri la umarul drept
- 0analize medicale sub limita
- 3O parere
- 6Analize dupa infectia urinara, pentru sarcina
- 3analize inainte de sarcina
- 6anatomie aptologica.. unde trimit un rezultat?
- 5analize hematologie
- 6Analize urina si fecale.. urgent va rog !
- 3analize medicale
- 0analize medicale
- 0interpretare analize
- 0Interpretare analiza
- 1analize medicale gratuite pentru elevi
Mai multe informații despre: analizele medicale
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: