Analize urina si fecale.. urgent va rog !
Daca aveti cumva cunostinte ce ar insemna?! -? examen urina - Densitate de 1030, pH de 5, relativ frecvente celule epiteliale plate, frecvente leucocite, frecventa flora microbiana? flora bacteriana fecaloida? rare levuri 2 per camp, calciu ionic4, 05, monocite 0, 24, , trombocitar PCT 0, 14 %, , 72, 59 mg/dl
6 comentarii
Buna seara.
Informatiile legate de examenul de urina sugereaza o infectie urinara sau o contaminare a probei de urina. Este important ca tehnica de recoltare a urinei sa fie corecta.
Informatiile legate de examenul de urina sugereaza o infectie urinara sau o contaminare a probei de urina. Este important ca tehnica de recoltare a urinei sa fie corecta.
nu va suparati am facut si eu niste analize si imi arata flora microbiana prezenta ce inseamna daca imi apare asa?
este normal sa apara asa?cum trebuie sa fie la flora microbiana sa vad daca este buna ?
Buna seara.
Daca flora microbiana este abundenta, respectiv frecventa, poate fi vorba despre o infectie urinara. Va sugerez sa efectuati si o uurocultura, care va confirma sau va infirma acest diagnostic. Toate cele bune!
Daca flora microbiana este abundenta, respectiv frecventa, poate fi vorba despre o infectie urinara. Va sugerez sa efectuati si o uurocultura, care va confirma sau va infirma acest diagnostic. Toate cele bune!
La Flora Microbiana este corect sa apara prezenta in analize ca asa mi-a aparut in analize asta inseamna ca este vorba despre o infectie?
Buna seara.
Simpla prezenta a florei microbiene nu sustine diagnosticul de infectie urinara. Pot fi prezenti germeni numerosi si atunci infectia urinara este probabila, sau pot fi bacterii in numar mic ceea ce nu pledeaza pt. o infectie. Deci, va sugerez sa efectuati o urocultura pt. a evalua o eventuala infectie urinara.
Simpla prezenta a florei microbiene nu sustine diagnosticul de infectie urinara. Pot fi prezenti germeni numerosi si atunci infectia urinara este probabila, sau pot fi bacterii in numar mic ceea ce nu pledeaza pt. o infectie. Deci, va sugerez sa efectuati o urocultura pt. a evalua o eventuala infectie urinara.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Cortizon marit
- 3vreau un raspuns despre analize.. la sange si la urina
- 2Interpretare analize medicale
- 2Interpretare rezultate la un sumar de urina
- 2explicatie analize medicale
- 4Interpretare analize medicale Anti HBC - Anti HCV
- 3se poate sa-mi spuneti si mie cum mi-au iesit analizele?
- 3O parere
- 3raport de analize medicale
- 4prima oara stafilococ auriu + rez a doua analiza
- 0interpretare analiza de sange-depistare diabet
- 1Dureri ale incheieturilor si analize medicale
- 4interpretare analize
- 6Prezenta mucus in sediment urinar
- 0Analize de sange
- 0Interpretare analize
- 1analize medicale gratuite pentru elevi
- 1Interpretare analize urina
- 0Candida - Urocultura