Intepaturi piele, dureri rinichi.
Buna seara. As dori si eu o parere cu privire la o problema ce o am de pe la inceputul anului. Cam de prin februarie am inceput sa am niste senzatii de intepaturi fine pe piele, pe tot corpul, maini, picioare, abdomen, fata etc. Apoi am aflat ca am o piatra la rinichi si implicit facusem infectie urinara cu enterobacter. Mi a fost prescris tratament si situatia se ameliorase. Din vara am facut iar infectie, piatra inca era existenta, aproape de vezica, si la fel acele intepaturi fine. Totodata facusem si glicemii, fiindca obisnuiam ca inainte sa mananc foarte mult dulce si sa nu fi dezvoltat un prediabet. Ultima glicemie a fost 95 si hemoglobina glicata 5.3%. De cateva zile am inceput iar sa simt acele intepaturi pe piele, dupa ce mancasem o banana si 2 cubulete de ciocolata, iar in aceasta seara la fel, dupa ce am mancat o banana si o prajitura plus lapte cu cereale, au reaparut acele intepaturi. Intrebarea mea e, aceste intepaturi pot fi din cauza zaharului in sange? poate creste atat de sus dupa mese, dar in analize sa fie ok? Ori acele pietre la rinichi sa dea astfel de simptome, printre care si intepaturile pe piele. Sau sa am probleme cu rinichii? Din ultimele analize ureea si creatinina erau bune, in parametrii.
1 comentarii
Salut ionut, ai gasit rezolvare la problema ta ??ms
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Intepaturi ale pielii...
- 4spin de la trandafir
- 2senzatie de ace in tot corpul, piele fierbinte
- 3Intepaturi pe piele.
- 0Mancarime, intepaturi si arsuri generalizate ale pielii
- 3Probleme cu tiroida sau altceva?
- 0Intepaturi pe piele
- 1Problema la nivelul mainilor
Mai multe informații despre: intepaturi ale pielii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: