ROmedic Black Friday:  reduceri la serviciile de promovare a cabinetelor, clinicilor și firmelor medicale

Intepaturi piele, dureri rinichi.

12-11-2018
IonutD23
Nu este medic/terapeut
IonutD23
Buna seara. As dori si eu o parere cu privire la o problema ce o am de pe la inceputul anului. Cam de prin februarie am inceput sa am niste senzatii de intepaturi fine pe piele, pe tot corpul, maini, picioare, abdomen, fata etc. Apoi am aflat ca am o piatra la rinichi si implicit facusem infectie urinara cu enterobacter. Mi a fost prescris tratament si situatia se ameliorase. Din vara am facut iar infectie, piatra inca era existenta, aproape de vezica, si la fel acele intepaturi fine. Totodata facusem si glicemii, fiindca obisnuiam ca inainte sa mananc foarte mult dulce si sa nu fi dezvoltat un prediabet. Ultima glicemie a fost 95 si hemoglobina glicata 5.3%. De cateva zile am inceput iar sa simt acele intepaturi pe piele, dupa ce mancasem o banana si 2 cubulete de ciocolata, iar in aceasta seara la fel, dupa ce am mancat o banana si o prajitura plus lapte cu cereale, au reaparut acele intepaturi. Intrebarea mea e, aceste intepaturi pot fi din cauza zaharului in sange? poate creste atat de sus dupa mese, dar in analize sa fie ok? Ori acele pietre la rinichi sa dea astfel de simptome, printre care si intepaturile pe piele. Sau sa am probleme cu rinichii? Din ultimele analize ureea si creatinina erau bune, in parametrii.
1 comentarii
0
31-03-2020, ora 23:16
Ajutor 112
Nu este medic/terapeut
Ajutor 112
Salut ionut, ai gasit rezolvare la problema ta ??ms
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: