Intepaturi pe piele
Am o mare problema pe care nu am reusit sa o rezolv de aprox doua luni. In urma cu doua luni am inceput sa resimt înțepături si prurit pe tot corpul. Diagnosticul medicului internist a fost pediculoza de corp. Am strans toate hainele in saci vidati si am pastrat doar cateva haine pe care le.am fiert zilnic impreuna cu igiena corporala riguroasă. Dupa doua saptamani am plecat la munte cu haine noi si mi.am ras tot parul. La munte am simtit din nou intepaturile. La intoarcere am fost la mai multi medici dermatologi si neurologi. Am facut zeci de analize. Toate sunt foarte bune. In locul in care simt intepaturi observ mici punctulete albe. Medicii zic ca este piele uscata, dar pe mine ma inteapa de mor, mai ales noaptea. Punctele sunt foarte mici, aproape invizibile cu ochiul liber, daca fac poza din dau zoom, le vad. Nu inteleg cum se inmultesc asa repede. Am schimbat din nou locatia si am aceleasi simptome. Toti m.au directionat catre psihiatrie. Acum urmez tratament psihiatric. Urasc sa fiu privit cu mila! Azi am simtit si usturime in zona anusului. Am facut analize pentru boli cu transmitere sexuala, PCR protozoare si microsporidii, teste de alergie... Etc. A mai trecut cineva prin asa ceva? Nu stiu incontro sa ma indrept. Exista aparatura care sa imi scaneze corpul ( gen microscop) care sa observe daca am paraziti sau altceva pe corp care pot provoca intepaturi?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Intepaturi ale pielii...
- 4spin de la trandafir
- 2senzatie de ace in tot corpul, piele fierbinte
- 3Intepaturi pe piele.
- 0Mancarime, intepaturi si arsuri generalizate ale pielii
- 1Intepaturi piele, dureri rinichi.
- 3Probleme cu tiroida sau altceva?
- 1Problema la nivelul mainilor
Mai multe informații despre: Pediculoza capului intepaturi ale pielii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: