Hirsutism
Buna ziua ma confrunt cu o problema destul de jenanta din cauza parului abundent.as vrea mai multe detalii despre hirsutim.e o boala grava, o pot remedia ? Plus ca mea intrerupt si cresterea si dezvoltarea foarte mult, la 21 de ani arat ca o copila de 14-15... va rog sa ma ajutati
4 comentarii
Faceti o ecografie transvaginala sau o ecografie pelvina daca sunteti virgina si verificati daca aveti ovare polichistice. Astea dau hirsutism. Apoi mergeti la medicul endocrinolog pentru consult si investigatii.
Multumesc frumos pt raspuns.Dar daca este hirsutism aceasta este o boala grava sau urmand un tratament pot scapa?
Intai trebuie facute niste investigatii sa fie depistata cauza. Apoi constatati cum va adaptati la tratamentul recomandat de medici. Va mai puteti informa sa va faceti o idee dand cautare pe Google de exemplu hirsutism cauze. Dupa cate imi aduc eu aminte de pe forumuri au fost tinere care au facut tratament si au scapat.
Multumesc frumos pentru raspuns.asa voi face voi merge la un doctor endocrinolog.multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Endocrinologie - hirsutism
- 111hirsutism - am nevoie de ajutor
- 6hirutism
- 5hirsutism, ciclu nergulat, acnee, par uscat si foarte cret si posibil mici chisturi pe ovare
- 10hirsutism???
- 7Exces de pilozitate ajutor
- 14Afectiune endocrina... hirsutism, amenoree, depresie severa
- 11Exista tratament pentru hirsutism?
- 1Exista tratament pt hirsutism?
- 2Hirsutism+lipsa menstruatiei
- 4ce tratament sa iau pt hirsutism?
- 1Probleme hirsutism, acnee, nedezvoltarea sanilor
- 0hirsutism... stie cineva vreun tratament eficient?
- 2Parul in exces pe corp
- 4Copil maimuta
- 1Hirsutism tratament naturist
- 1Intepatura in gusa
Mai multe informații despre: Hirsutismul cresterea intarziata
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: