Intarzierea menstruatiei dupa chiuretaj
Buna. Am facut recent un chiuretaj, doctorul mia spus cand ar trebui sa imi vina menstruatia insa mia intarziat 3 zile si nu stiu daca este normal, m.am refacut destul de greu si am avut mici sangerari de la chiuretaj cam 2 saptamani.Pana ajung la medic as vrea cateva sfaturi va rog. multumesc !
4 comentarii
Sfatul e sa va protejati de fiecare data si sa nu mai faceti vreodata chiuretaje va vor avea impact mare asupra vietii dv. Va faceti rau singura.
La 7 zile de intarziere test de sarcina daca iar nu v-ati protejat.
La 7 zile de intarziere test de sarcina daca iar nu v-ati protejat.
Bună
Am avut contact sexual neprotejat
Nu mi a venit menstruatia de 2 luni
Am 43 de ani
Nu am nici o simptoma de sarcina am făcut 4 teste sarcina au ieșit negativ menstruatia neregu
lata serviciu stresant examene oare am intrat la menopauza am astm bronșic și iau simbiocord și salbutamol sunt alergica la tablete.Mulțumesc
Am avut contact sexual neprotejat
Nu mi a venit menstruatia de 2 luni
Am 43 de ani
Nu am nici o simptoma de sarcina am făcut 4 teste sarcina au ieșit negativ menstruatia neregu
lata serviciu stresant examene oare am intrat la menopauza am astm bronșic și iau simbiocord și salbutamol sunt alergica la tablete.Mulțumesc
Bună Nu mi a venit menstruatia 2 luni am avut contact sexual neprotejat am făcut 4 teste sarcina au ieșit negativ nu am nici o simptoma lucru inul stres examen am 43 de ani am intrat la menopauza menstruatia neregulata nu am avut contact sexual 2 ani ultima menstruatia am avut o pe 29 aprilie Mulțumesc
"Diagnosticul" de menopauza se pune retroactiv, la 12 luni de la incetarea menstrei.
Sunteti cam tanara. Mergeti sa faceti un control ginecologic si ecografie transvaginala. Pot fi de ex ovare polichistice.
Sunteti cam tanara. Mergeti sa faceti un control ginecologic si ecografie transvaginala. Pot fi de ex ovare polichistice.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2menstruatie dupa chiuretaj
- 4ciclu dupa avort
- 4menstruatia dupa avort
- 3menstruatie dupa chiuretaj
- 4La cat timp dupa avort vine menstruatia?
- 0Sunt insarcinata?
- 0Întârziere menstra 7 zile și înlocuită cu scurgere maro apoasa.
- 0Contraceptive - dureri foarte rele la menstratie dupa avort
- 2Ajutati-ma! Pe 07.06 am facut un chiuretaj si azi 02.07 am avut contact neprotejat
- 2Flux diminuat menstrual
- 1Ciclu dupa chiuretaj
- 2Am făcut sex de la 21 de zile după chiuretaj, pot rămâne însărcinată ?
- 0Posibila menstruatie dupa intrerupere de sarcina
- 1Fara menstruatie dupa chiuretajul unei sarcini oprite din evolutie
- 0Pauza între ciclurile menstruale doar de 1 saptamana
- 1Menstruatia dupa avort medicamentos
- 0La cât timp de la avort medicamentos apare menstruația?
- 4Chiuretaj
- 2Menstruatia dupa avort medicamentos
Mai multe informații despre: menstruatia dupa avort