menstruatie dupa avort
Buna ziua, am o intrebare la dv:am facut avort acum 12 zile la o sarcina de 3 sapt.totul a decurs normal sangerari usoare numai ca de acum 2 zile am sangerari si dureri ca la menstruatie.e normal?e posibil sa.mi fi venit menstruatia sau sunt complicatii?astept raspuns
3 comentarii
Buna ziua,
Menstruatia poate veni intre 4 si 6 saptamani de la intreruperea de sarcina. Este necesar sa mergeti la un medic ginecolog pentru un examen clinic.
O zi placuta!
Menstruatia poate veni intre 4 si 6 saptamani de la intreruperea de sarcina. Este necesar sa mergeti la un medic ginecolog pentru un examen clinic.
O zi placuta!
In timpul unui avort corpul copilului este rupt in bucati, degete, manute, picioruse, organe interne etc. Se scot bucatile si se aseaza pe o masa alaturata dupa care se incearca sa se refaca acel copilas astfel incat sa nu ii lipseasca vreo particica. Daca vreo particica din copilas sau din placenta ramane in uterul mamei poate cauza infectii, sangerari mai tarziu.
Data viitoare cand lasati sotul sa nu foloseasca prezervativ, in loc sa dati copilul la sfartecat, mai bine il dati unui centru unde se primesc copii definitiv sau pe o perioada pe care mama o doreste, fara sa le fie luat copilul. Ex: la parintele Tanase de la Valea Plopului. Puteti sa mergeti si dv. acolo cu copilul.
Sufar extrem cand vad astfel de postari pe forum.
Parintii mei au facut 5 avorturi, bunica + bunicul 22, am avut 3 medici ginecologi in familie care au facut avorturi. Eu acum am 37 de ani si am 4 boli cronice. Sufar, dau bani pe medicamente, pe doctori, analize, tratez aceste boli cronice ca suferinta sa fie atenuata si nu inteleg de ce.
Data viitoare cand lasati sotul sa nu foloseasca prezervativ, in loc sa dati copilul la sfartecat, mai bine il dati unui centru unde se primesc copii definitiv sau pe o perioada pe care mama o doreste, fara sa le fie luat copilul. Ex: la parintele Tanase de la Valea Plopului. Puteti sa mergeti si dv. acolo cu copilul.
Sufar extrem cand vad astfel de postari pe forum.
Parintii mei au facut 5 avorturi, bunica + bunicul 22, am avut 3 medici ginecologi in familie care au facut avorturi. Eu acum am 37 de ani si am 4 boli cronice. Sufar, dau bani pe medicamente, pe doctori, analize, tratez aceste boli cronice ca suferinta sa fie atenuata si nu inteleg de ce.
Buna! Am facut un avort medicamentos, la spital bineînţeles, il făcusem pentru ca am rămas însărcinată pe perioada cand urmam un tratament cu roaccutane. Ideea este ca au trecut 5 saptamâni si nu mi a venit menstruaţia, am facut 4 teste de sarcina diferite si toate imi arată ca nu sunt însărcinată. Sunt speriata puţin. Ce trebuie sa fac?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4ciclu dupa avort
- 4Intarzierea menstruatiei dupa chiuretaj
- 0Menstruatie redusa cantitativ si disconfort in zona organelor genitale
- 0Întârziere menstra 7 zile și înlocuită cu scurgere maro apoasa.
- 0Menstruatie dupa avort
- 1Ciclu dupa chiuretaj
- 1Menstruatie dupa avort
- 2Am făcut sex de la 21 de zile după chiuretaj, pot rămâne însărcinată ?
- 4Menstruație după intrerupere de sarcina
- 0Sangerari după chiuretaj!
- 0Posibila menstruatie dupa intrerupere de sarcina
- 3Ciclul dupa avort medicamentos
- 1Fara menstruatie dupa chiuretajul unei sarcini oprite din evolutie
- 1Sângerări maronii la prima menstruație după chiuretaj
- 2Menstruatie întârziată după avort
- 4Chiuretaj
- 0Avort medicamentos
Mai multe informații despre: menstruatia dupa avort