Recuperare după chiuretaj
Buna ziua, am 27 de ani, in luna iulie pe 12, am avut un chiuretaj bioptic, deoarece sarcina se oprise în evoluție.dupa chiuretaj am avut sângerări nu foarte mari, mi s-au prescris atunci doua medicamente, un antibiotic și unul pentru hemoragie, timp de 5 zile.dupa doua săptămâni, in 26 iulie am fost la control, acesta ieșind bine, mai erau ceva cheaguri rămase care am înțeles că urmau să se elimine, iar ovarele arătau bine.am continuat să am mici sângerări iar în 13 august mi-a venit menstruația, a fost abundenta in primele doua zile, am eliminat cheaguri mai măricele de sânge, apoi dădea semne că se oprește, dar in a 7 zi a început din nou sa fie că într-o primă zi de menstruație.am fost la control, unde mi sa spus că nu mai este mult sânge în vagin și uter și că se va opri.la ecografia vaginala, endometrul era subțire semn că menstruația a trecut, dar pe ovarul stâng a apărut un chist folicular din cate am înțeles de 5 cm.doctorul mi-a recomandat de luna viitoare anticoncepționale.sunt la doua zile după acest control și sângerarea nu se oprește, așa că am vorbit din nou cu doctorul și mi-a recomandat alchemilla și clorocalcin până se oprește sângerarea.a mai trecut cineva prin așa ceva, cat de repede se oprește sângerarea după medicamentele acestea.sunt un pic speriată.multumesc.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2menstruatie dupa chiuretaj
- 3menstruatie dupa chiuretaj
- 4La cat timp dupa avort vine menstruatia?
- 11Este posibil?
- 1menstruatie dupa avort incomplet
- 0scurgere maronie cu sange
- 3Ciclu dupa avort
- 0Menstruatie intarziata
- 2Flux diminuat menstrual
- 3Ciclul dupa avort medicamentos
- 1Menstruatie dupa chiuretaj
- 0Sarcina dupa Avort la cerere
- 2Menstruatie întârziată după avort
- 1Menstruatia dupa avort medicamentos
- 0La cât timp de la avort medicamentos apare menstruația?
- 4Chiuretaj
- 0Avort medicamentos
Mai multe informații despre: Ingrijirea dupa avort menstruatia dupa avort
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: