Intarzierea menstruatiei

Buna ziua! Am 18 ani si o menstruatie destul de neregulata (imi intarzie vreo 2-3 zile in fiecare luna) dar de aceasta data mi a intarziat doua luni. Ultima oara mi a venit pe 8 decembrie. Tin sa mentionez ca sunt inca virgina, dar ma ingrijoreaza tare situatia. Nu m am simtit rau, doar mi au aparut niste cosuri pe spate. Mama a vorbit cu ginecoloaga ei si i a dat sa mi faca un set de analize. As vrea sa imi incep viata sexuala in curand, este vreo problema? Ce ar trebui sa fac sa nu stau cu aceasta frica in fiecare luna si sa mi se regleze menstruatia?
1 comentarii

Buna! Draga mea cel mai bine e sa astepti rezultatul analizelor si sa discuti cu medicul tau ginecolog aceste probleme. Impresia mea e ca ai o dereglare hormonala sau chisturi ovariene care ar putea cauza lipsa menstruatiei. Iti poti incepe viata sexuala dar neaparat sa folosesti prezervativ pentru a te proteja de boli si de o sarcina nedorita fiindca avand in vedere ciclul tau neregulat ovulatia se poate produce oricand si poti avea surprize neplacute.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4amenoree provocata de pilule?
- 3dupa montarea sterileltului am avut doar 2 menstre, dupa care nimic
- 3amenoree de 7 luni! help
- 2daca nu am ciclu pot lua anticonceptionale, pot sa am ovulatie?
- 6ciclu menstrual mi-a venit o data si apoi deloc
- 3ciclu menstrual-nu, sarcina-nu
- 1lipsa menstruatie
- 3Nu creste in inaltime asociat cu lipsa menstruatiei
- 2Endometrioza, chisturi ovariere, amenoree
- 1Lipsa menstruatie.
- 4nu am ciclu de 3 luni
- 0Amenoree
- 0Ovare polichistice? HELP!
- 0Un răspuns va rog!?
- 0Nu mi-a mai venit menstruatia
- 0Analize endocrinologie -Amenoree
- 0Amenoreea primara
- 1Lipsa menstuatie lunara
- 1Lipsa menstruatie de 7 luni, îmi doresc un bebe! Sunt disperata!
Mai multe informații despre: Amenoreea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: