In dec. nu mi-a venit menstruatia
In luna dec. nu mi-a venit menstruatia deloc, am facut un test de sarcina pe 31 dec. si a iesit neg. desi eu si sotul meu ne dorim f mult un copil ( ultima menstruatie am avut-o pe 21 nov.). De 6 luni de cand am intrerupt anticonceptionalele nu am reusit sa raman insarcinata si am inceput sa am ciclul neregulat dar niciodata nu mi-a intarziat atat de mult ! Care sa fie problema lipsei menstruatiei in luna dec. ?
Va multumesc !
Va multumesc !
4 comentarii
Nu te supara, dar daca tot au trecut sarbatorile, am sa te trag putin de urechi.Anexita netratata ca lumea este cauza infertilitatii si a dereglarilor de ciclu.Doxiciclina nu ai suportat-o, Ofloxin mi se pare ca nu l-ai luat, de Clostibegyt ai spus ca ti-e frica, tu refuzi de fapt orice tratament, invocand diverse motive, anexita ta merge bine merci inainte, netratata, si te mai miri ca nu ramai gravida.Fii serioasa si asculta medicii, urmeaza tratamentele corect, caci altfel nu te vei vindeca niciodata.Sa nu te sperii, cu cat anexita este mai veche, cu atat terapia este mai lunga.Mergi din nou la ginecolog, nu la acela care ti-a dat tratament si nu l-ai urmat, caci se va infuria, si spune-i situatia ta.Numai bine!
aceeasii problema am si eu..nu mia venit in luna decembrie.ultima fiind pe 10 noiembrie...am facut test de sarcina pe 28 decembrie.am fost si racita f tare...nu stiu ce sa fac..nu mia venit nici acum...ast un rasp
am uitat sa spun..testul de sarcina a iesit negativ...
Mai repeta un test de sarcina si, daca iese tot negativ, mergi cu o trimitere la ginecolog pentru a vedea cauza dereglarilor de ciclu.Numai bine!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Sunt insarcinata?
- 3iau logest si nu mi-a venit menstruatia
- 4menstruatie intarziata, posibil o sarcina?
- 4Intarziere menstruatie
- 5Menstruatie intirziata, test de sarcina negativ...
- 4Întâezierea menstruaţiei-sarcină?
- 1intarziere menstruatie
- 3intarziere menstruatie?
- 3ciclu intirziat, slabaciuni, dureri stomac
- 3Escapelle, ciclu intirziat
- 1are simtomele aparitiei menstruatiei dar nu au aparut sangerarile
- 0Intarziere menstruatie mai mult de 7 zile si test negativ de sarcina
- 1Sunt însărcinată?
- 0Întârzierea menstruatiei
- 0Ciclu intarziat
- 1Keloid - Injectii cu triamcinolon
- 1Sarcină? Am întârziere 2 zile