Întârziere CM, tratament duphaston

16-09-2020
Miky2020
Nu este medic/terapeut
Miky2020
Buna ziua, am ovare micropolichistice si mi-a fost prescris tratament cu duphaston din ziua 10 până în ziua 20, pentru reglarea menstruatiei. CM a venit foarte devreme sub acest tratament, la distanță de 15-16 zile. La sfatul medicului, am întrerupt tratamentul si am inceput sa iau arefam din ziua 15 in ziua 25, asta in luna martie. Din martie până în august nimic. Pe data de 7 august mi-a venit CM, iar începând din ziua 15 până în ziua 25 am urmat tratamentul cu duphaston, iar până în momentul de față nimic. Insarcinata nu sunt. Întrucât imi doresc o sarcina, medicul mi-a recomandat efectuarea unor teste de ovulatie din ziua 11 până în ziua 15 care culmea au ieșit pozitive la fiecare CM. Care ar putea fi cauza pentru care nu functioneaza niciun medicament, si CM vine doar cand are el chef? Daca iau in continuare duphaston conform indicațiilor medicului, chiar dacă CM nu vine luna aceasta este vreo problema? Sau trebuie să aștept până când imi vine menstruatia pentru a începe iar tratamentul?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.