Insuficienta respiratorie

04-10-2016
andrei.tanase
Nu este medic/terapeut
andrei.tanase
Salutare, numele meu este Andrei Tanase si am nevoie de cateva sfaturi deoarece in ultimele saptamani corpul meu a luat-o razna, adica ma simt din ce in ce mai rau pe zi ce trece. De o luna si jumatate ma aflu in UK, deoarece lucrez aici! De aproximativ 3 saptamani am niste simptome foarte ciudate incepand de la palpitatii, sezatie de sufocare, insuficienta respiratorie, devin agitat din senin, uneori ma trezesc din somn cu aceste stari si ajung sa ma panichez, am ameteli, iar cateodata am niste goluri dureroase cand respir care sunt urmate de un scurt repaus al respiratiei si o durere in partea stanga! Am fost fumator timp de 2 ani, dar am renuntat la acest viciu in urma cu o luna. Tin sa mentionez ca lucrez pe schimb de noapte! As dori sa primesc un raspuns despre ce ar trebuii sa fac, ce tratament sa iau sau la ce medic sa merg! Multumesc anticipat!
2 comentarii
0
06-10-2016, ora 11:25
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
organismul traverseaza o perioada de stres si de acomodare al noile conditii
cu siguranta si alimenttatia si hidratarea au roulul lor
1 renunti la Cefea si energizante, la citrice sucuri acidulate, macare cu otet si lamaie
2. cauta la alimentara.. acolo sa vand ceaiuri pentru relaxare pentru somn... o sa te ajute mult!!!
0
07-10-2016, ora 15:52
GreenAlex
Nu este medic/terapeut
GreenAlex
Este pe sistem nervos cel mai probabil, incearca sa-ti faci un stil de viata echilibrat si un program de somn
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: