insuficienta mitrala gradul 1 la copil de 9 ani
Buna ziua! La un control de rutina, fara simptome, fiul meu (9 ani) a fost diagnosticat cu:-insuficienta mitrala gradul 1 fara comunicari intracavitare sau intraarteriale vizibile transtoracic, functie sistolica sin diastolica ventricul stang normal si cavitati de dimensiuni normale.
As vrea sa stiu:
1. Aceasta insuficienta mitrala este o boala? Pot spune ca copilul este cardiac?
2. Evolueaza in timp sau poate ramane mereu la stadiul 1? Cum pot sa o mentin la gradul 1?
3. Daca evolueaza in cati ani ajunge in stadiul in care trebuie intervenit chirurgical?
4. Ce NU trebuie sa faca copilul (efort, stress... etc)
5. Care e posibilitatea sa fie diagnosticul eronat (desi e confirmat de 2 medici)?
6. Daca aveti sfaturi ptr parinti cu privire la dieta, igiena, comportament.
Va multumesc foare mult!
Sonia
As vrea sa stiu:
1. Aceasta insuficienta mitrala este o boala? Pot spune ca copilul este cardiac?
2. Evolueaza in timp sau poate ramane mereu la stadiul 1? Cum pot sa o mentin la gradul 1?
3. Daca evolueaza in cati ani ajunge in stadiul in care trebuie intervenit chirurgical?
4. Ce NU trebuie sa faca copilul (efort, stress... etc)
5. Care e posibilitatea sa fie diagnosticul eronat (desi e confirmat de 2 medici)?
6. Daca aveti sfaturi ptr parinti cu privire la dieta, igiena, comportament.
Va multumesc foare mult!
Sonia
1 comentarii
Buna ziua.Vad ca mesajul este de foarte mulți ani.Cum se simte băiatul? Ati avut nevoie de tratament?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune: