instilatii pentru cistita
a facut cineva instilatii? are vreu efect? a mai recidivat cistita?
8 comentarii
eu am facut cu nitrat de argin si dexametazona ( o zi una o zi alta ) timp de 10 zile, vreau sa precizez ca e dureroasa prima doza de nitrat iar cand ajungi la antiinflamator e raiul pe pamant :) nu te mai ustura asa tare. dupa cateva zile te obisnuiesti si devie rutina :) ideea e ca mie mi-a recidivat dupa instilatii la 5 -6 sapt. cistita ! In urma tratam. cand recidiveza cistita, durerea nu e asa de intensa durata usturimilor e de 2 -3 zile si nu sunt asa de crunte ( precizez ca ma ajuta si apa filtrata ) ca sa nu-mi dea lacrimi de durere :)
si eu am facut instilatii de 2 luni jumate, pt cistita bacteriana. mai simt dureri de vezica, jena, disconfort, Dr zice ca e nevoie de 3-7 luni pana se reface complet mucoasa vezicala care a fost distrusa de solutiii. de nitrat de argint. Bobosita tu cum te ai simtit dupa ?
super ma simt!!!!
'doamne iti multumesc!!!!' nu am mai facut cistita din martie yyyuuuhuuuuuu si nu ma mai chinuie problema asta !!!
un secret: nu am mai incercat sa ma gandesc la boala asta ! am facut tot ce am vrut - baie rece ; baie in vana cu apa fierbinte ( favorizeaza inmultirea bacteriilor ) am facut sex- (am uitat sa fac pisu ) si etc.. si uite cu ajutorul instilatiilor - propolis- biosept forte nu am mai avut probleme!!!!
Ba mai mult am mancat iaurt cu probiotice si am luat prebiotice sa-mi refac flora bact din stomac si uite sunt sanatoasa!!!!!
Sper ca si voi ce cititi acest mesaj sa fiti fericite si sanatoase ca mine !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
'doamne iti multumesc!!!!' nu am mai facut cistita din martie yyyuuuhuuuuuu si nu ma mai chinuie problema asta !!!
un secret: nu am mai incercat sa ma gandesc la boala asta ! am facut tot ce am vrut - baie rece ; baie in vana cu apa fierbinte ( favorizeaza inmultirea bacteriilor ) am facut sex- (am uitat sa fac pisu ) si etc.. si uite cu ajutorul instilatiilor - propolis- biosept forte nu am mai avut probleme!!!!
Ba mai mult am mancat iaurt cu probiotice si am luat prebiotice sa-mi refac flora bact din stomac si uite sunt sanatoasa!!!!!
Sper ca si voi ce cititi acest mesaj sa fiti fericite si sanatoase ca mine !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bobosita, spune mi te rog unde ti ai facut instilatiile, daca ti ai facut inainte cistoscopie si daca te a anesteziat total sau nu si daca ti a luat proba sa determine care a fost cauza cistitelor tale. Eu mi am facut in Cluj instilatiile. Au trecut 6 luni si ma arde vezica si uretra, nu s bine deloc. Urocultura mi ok, nu am infectie, dar din cauza solutiilor vezica mea e arsa si ma doare. Ma duc luni la doctor din nou sa vad ce mi zice. Am fost la el dupa o luna, i am zis ca nu s bine si mi a zis ca refacerea dureaza intre 3-7 luni dar eu dupa 6 luni nu vad o imbunatatire. Cred ca mi a facut instilatii doar cu solutii care au ars nu si cu ceva care sa calmeze, sa refaca. Ma bucur ca esti bine ! Dar nu inteleg de ce eu nu sunt la fel. Te pup. Sanatate ! Astept rasp tau.
wow sunt socata !!! eu nu am avut asa ceva.. adika am simtiti o jena dar o perioada scurta de timp. mi-am facut instilatiile la clinica de urologie de pe clinicilor cu un medic rezident ( bodo ) -tot respectul!!!
Nici nu mai stiu ce e aia cistita din aprilie, nu am mai facut nu am mai avut nici o senzatie de usturime, arsura... doamne multam!!!! asa de fericita sunt, nu-mi vine sa cred!!!!!
Eu dupa ce am luat zinnat in aprilie ( daca tin bine minte) am facut reactie adversa- la cat de multe antibiotice am luat deja nu mai aveau efect si faceam febra mare cu ture la toaleta si dezhidratare si am intrerupt tratam. dupa 4 zile ( ceea ce nu e corect ) si m-am dus plangand la farmacie naturista, mi-am luat biosept forte tincturi, propolis, si picaturi de coliandru si zi de zi timp de 14 zile am facut o cura asa naturista cu doze maxime. Am mancat muuuuulteeee iaurturi sa-mi refac flora bacteriana si eubiotic ( probiotice si prebiotice ) si asa eu cred ca de la tratam. asta mi-au trecut!!! Cand l-am sunat pe medicul rezident nu a avut asa incredere in naturiste a fost putin sceptic iar acuma in oct cand l-am sunat sa-i zic cum ma simt a ramas impresionat si ne-am bucurta amandoi de rezultATE. Acuma nu stiu sa fi fost de la tratam. asta ori de la insilatii, oricum m-au ajutat toate cele mai sus mentionate !
iti stau la dispozitie cu alte detalii daca mai vrei
Sanatateeeeeeeeeeeeee!!!!
Nici nu mai stiu ce e aia cistita din aprilie, nu am mai facut nu am mai avut nici o senzatie de usturime, arsura... doamne multam!!!! asa de fericita sunt, nu-mi vine sa cred!!!!!
Eu dupa ce am luat zinnat in aprilie ( daca tin bine minte) am facut reactie adversa- la cat de multe antibiotice am luat deja nu mai aveau efect si faceam febra mare cu ture la toaleta si dezhidratare si am intrerupt tratam. dupa 4 zile ( ceea ce nu e corect ) si m-am dus plangand la farmacie naturista, mi-am luat biosept forte tincturi, propolis, si picaturi de coliandru si zi de zi timp de 14 zile am facut o cura asa naturista cu doze maxime. Am mancat muuuuulteeee iaurturi sa-mi refac flora bacteriana si eubiotic ( probiotice si prebiotice ) si asa eu cred ca de la tratam. asta mi-au trecut!!! Cand l-am sunat pe medicul rezident nu a avut asa incredere in naturiste a fost putin sceptic iar acuma in oct cand l-am sunat sa-i zic cum ma simt a ramas impresionat si ne-am bucurta amandoi de rezultATE. Acuma nu stiu sa fi fost de la tratam. asta ori de la insilatii, oricum m-au ajutat toate cele mai sus mentionate !
iti stau la dispozitie cu alte detalii daca mai vrei
Sanatateeeeeeeeeeeeee!!!!
eu una nu am habar inca ce am, am fost la dr si mi a zis sa ma duc la inca o cistoscopie si la biopsie de data asta cu anestezie totala, e clar ca mor de frica, nu pt durere ci sa nu mai imi faca ceva si sa se mai inrautateasca lucrurile. inainte de instilatii tie ti a facut cistoscopie, biopsie, ceva ?
Incercati pentru usturimi sa beti apa cu bicarbonat. Trebuie alcalinizata urina, sa se poata vindeca mucoasa vezicii. Eu am facut instilatii cu Cystistat si am ramas cu o usturime, un disconfort. De doua zile beau apa cu bicarbonat de sodiu, si ma simt mai bine.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Dureri dupa contact sexual: urinari frecvente, usturimi si dureri abdominale
- 3Cistita hemoragica de 2 ani - Rog urgent un raspuns de specialitate
- 3Senzatia de a urina este permanenta si usturimea la fel...
- 4aca iau antibiotic pt cistita... pot sa fac un copil sau este riscant?
- 17imi doresc sa scap de urinarile dese
- 3tratamet nepotrivit in cistita?
- 9ph mare
- 9Usturimi la urinare.. de nici pe strada nu puteam sa ies
- 5tratament cistita virala... intarzierea menstrei
- 3cistita acuta
- 12cistita interstitiala
- 2cistita cronica?!
- 14Cistita
- 0Diagnostic de cistita acuta
- 1Fac cistita prea des!
- 110Cistita interstitiala - detalii despre aceasta afectiune cronica a vezicii