cistita cronica?!
Buna ziua. De mai bine de 2 ani ma confrunt cu infectiile urinare dar in ultima perioada s-au agravat, am ajuns si la urgente din cauza senzatiei de arsura, usturime si durere :(. La medic am fost, chiar la cele mai bune clinici din orasul meu, am urmat tratamente cu antibiotice in repetate randuri si diverse combinatii ale acestora. De curand mi-am refacut toate analizele iar la urocultura mi-a iesit peste 100.000 UFC/ml E COLI iar in sediment : 3 celule epiteliale, 10-15 leucocite, 2 renale...astfel medicul mi-a dat sa iau urinex, augmentin, tador, no-spa si indometacin cateva zile iar apoi am inceput un tratament de cauterizare cu substante antiinflamatorii pentru a "ucide infectia de la sursa", vorba medicului urolog care mi-a pus diagnosticul de cistita cronica. Desi de doua saptamani merg zilnic la spital pentru acest tratament tot mai am usoare senzatii ale infectiei urinare si imi este frica ca dupa ce termin, adica maine am sa incep sa ma simt iar foarte rau. Rog parerea unui medic in aceasta problema, daca ar fi alta solutie pentru problema mea deoarece trebuie sa se rezolve.
2 comentarii
Pe deasupra, din cauza diverselor tratamente cu antibiotice am dezvoltat o micoza vaginala, am mers la ginecolog si mi-a prescris tratament cu flucovim si macmiror ovule timp de 7 zile, am apucat sa iau doar 3 zile deoarece mi-a venit ciclul. Ar trebui sa incep din nou acest tratament dupa ciclu ?! Sau sa iau cateva zile doar, in continuare ?
Flavia draga, cum esti cu infectia ? Si eu sunt in aceasi situatie.Am cistita bacteriana cronica Mi s au propus instilatii sau spalaturi vezicale. Tu cum te simti de la ele ? A functionat ceva ?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4vaccin anti-cistita?
- 8Usturimi jos care apar asa din senin
- 4Dureri dupa contact sexual: urinari frecvente, usturimi si dureri abdominale
- 3tratamet nepotrivit in cistita?
- 9ph mare
- 5Dureri abdominale cistita cronica
- 1cistita?
- 2cistita acuta
- 4Fac cistita des...
- 6infectie urinara cu E.coli, cistita cronica; de un an si jumatate nu pot sa merg pe jos, nu ma plimb
- 2cistita-tratament
- 110Cistita interstitiala - detalii despre aceasta afectiune cronica a vezicii
- 5Imi doresc enorm un copil si nu stiu ce sa mai fac
- 0dupa tratamentul cu antibiotic pentru cistita, am retentie urinara?
- 0Cistita
- 1Usturime
- 0Cistita acuta
Mai multe informații despre: Cistita
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: